(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöasiantuntija
Kierrätyskeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2020

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä kiertotalouden ytimessä?

Liity joukkoomme henkilöstötyön moniosaaja!

Haemme vakituiseen työsuhteeseen henkilöstöasiantuntijaa

täydentämään kuuden hengen energistä tiimiämme. Henkilöstö- ja työsuhdeasiat, työlainsäädäntö ja työehtosopimukset ovat sinulle jo tuttuja työkokemuksen kautta. Rekrytointiprosesseihin osallistuminen on osa tehtäväkenttääsi. Valmentava työote on sinulle tuttua, ja esimiesten tukeminen työssään sujuu sinulta luontevasti.

Toivomme, että sinulla on jo sekä koulutuksen että kokemuksen kautta hankittua monipuolista osaamista henkilöstöasioiden hoidosta, erinomaiset tietotekniset taidot sekä halu ja taito työskennellä monimuotoisessa työyhteisössä. Arvostamme hr-järjestelmien pääkäyttäjäkokemusta sekä osaamista myös tuetun työllistämisen tehtäväkentästä.

Etsimämme henkilö on joustava, oma-aloitteinen ja asioita eteenpäin vievä sekä taidokas verkostoituja ja tiimipelaaja.

Tarjoamme innostavat ja mielekkäät työtehtävät kannustavassa työympäristössä sekä koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia ympäristövastuullisessa yrityksessä. Tehtävän palkkaus on Avainta tes:n mukainen. 

Jätä hakemuksesi 30.8. mennessä tästä (tai jos linkki ei toimi, osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?959e44dc). Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, joten kannattaa hakea pikimmiten. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Elina Kauppila sähköpostilla (elina.kauppila@kierratyskeskus.fi) tai puhelimitse 12.8. ja 18.8. klo 09–10, p. 0400 348 109.
Katso video ja tule osaksi Kierrätyskeskuksen tarinaa!