(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöasiantuntija
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2019

Contineo Oy on suomalainen konserniyhtiö, joka tarjoaa koko valtakunnan kattavasti monipuolisia siivous-, kiinteistö- ja teollisuuspalveluja sekä asiakaslähtöisiä henkilöstöpalveluja. Konserni tarjoaa myös korkeatasoista urheiluviihdettä sekä erilaisia ravintola- ja tapahtumapalveluita. Contineo-konserniin kuuluvat seuraavat yritykset: RTK-Palvelu Oy, RTK-Henkilöstöpalvelu Oy, Rauman Lukko Oy sekä Helmiranta. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään! https://www.contineo.fi/

Oletko henkilöstöhallinnon tehtävissä jo kannuksesi ansainnut HR-ammattilainen, joka etsii sitä seuraavaa askelta urallaan? Saatat olla juuri etsimämme henkilö.

Etsimme nyt HR-tiimiimme HENKILÖSTÖASIANTUNTIJAA.

Henkilöstöasiantuntijan tehtävissä tulet tukemaan ja neuvomaan konsernin tytäryhtiöiden RTK-Palvelun ja RTK-Henkilöstöpalvelun esimiehiä henkilöstö- ja työsuhdeasioissa työlainsäädännön, työehtosopimusten sekä konsernin henkilöstöpolitiikan mukaisesti.

Työtehtävään kuuluu työskentely HR-prosessien ja -tietojärjestelmien parissa, niiden kehittäminen ja jalkautus yhteistyössä muun HR-tiimin kanssa. Monipuolisessa päivittäisessä työssäsi olet tekemisissä paikallisten yksiköiden ja eri sidosryhmiemme kanssa. Asiantuntemuksesi kautta tuot esille erilaisia keinoja ja ratkaisuja strategiamme mukaisen henkilöstön hyvinvoinnin, osaamisen kehittämisen ja toiminnan tehokkuuden edistämiseksi sekä neuvot työsuhteisiin liittyvissä kysymyksissä.

Mitä sinulta odotamme?

Tehtävässä menestyminen edellyttää laaja-alaisia vuorovaikutustaitoja, vahvaa tietoteknistä osaamista sekä aiempaa HR-alan kokemusta. Kyky ja aito halu innovoida sekä kehittää henkilöstöä ja prosesseja ovat ominaisuuksia, joita arvostamme.  Kokemuksen palveluliiketoiminnasta katsomme eduksi.

Koska konsernin ja sen yritysten toimipisteet sijaitsevat ympäri Suomea, edellyttää työ matkustusvalmiutta. Työpisteesi on Vantaalla.

 

Mitä me tarjoamme?

Henkilöstöasiantuntijana pääset toimimaan itsenäisessä ja vastuullisessa positiossa näköalapaikalla Contineo-konsernissa, jossa toimintaa ohjaavat selkeät arvot ja laadukas tekeminen. Onko tämä juuri SINUN mahdollisuutesi päästä henkilökohtaisesti vaikuttamaan valtakunnallisesti toimivan yrityksen toiminnan kehittämiseen ja työnantajamielikuvaan. Saat käyttöösi parhaat työkalut ja menetelmät, mahtavan tiimin tuen sekä hyvät henkilöstöedut vapaa-ajan ja hyvinvointisi tueksi.

Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Työsuhde on vakituinen.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme!

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Janneen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15).

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointiassistentti
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi