(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöasiantuntija
Tampereen yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

Haluamme olla Suomen paras korkeakoulutyönantaja. Meillä ihminen, tiede ja osaamisen kehittäminen ovat keskiössä ja luomme kansainvälistä yhteistyökulttuuria. 

Etsimme nyt joukkoomme Osaaminen ja kulttuuri -yksikköön Yhteisön kehittämisen toimintoon Henkilöstöasiantuntijaa.

Henkilöstöasiantuntijan tehtävä sijoittuu yliopistossamme HR Partner-tiimiin, jossa toimimme johdon HR-tukena. Yhteisön kehittämisen toimintakokonaisuudessa työskentelemme lisäksi yhteistoiminnan ja työnantajatoiminnan, työnantajaimagon kehittämisen ja osaajien houkuttelun, sekä osaamisen kehittämisen ja työhyvinvoinnin teemojen parissa. Työskentelemme joustavasti Tampereen kolmella kampuksella. 

Henkilöstöasiantuntijan tehtävä Yhteisön kehittämisen toimintokokonaisuudessa 

Henkilöstöasiantuntijana työskentelet HR Partnerin työparina ja toimit tiiviissä yhteistyössä tiedekuntien ja tukipalveluyksiköiden esimiesten sekä Osaaminen ja kulttuuri -yksikön kollegoiden kanssa. 

Vastuullesi kuuluu mm. esimiesten tukeminen ja neuvonta henkilöstö- ja työsuhdeasioissa sekä rekrytoinneissa. Osallistut ohjeiden valmisteluun, intranetin sisällöntuotantoon ja erilaisiin valmistelu- ja selvitystehtäviin. Pääset myös mukaan kehittämään yliopistomme HR-prosesseja monipuolisessa kansainvälisessä akateemisessa yhteisössämme. 

Tehtävän sisältöä voidaan jonkin verran muokata tehtävään valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan. Tehtävä voi sisältää myös muita yksikkömme toimintaan liittyviä asiantuntija- ja kehittämistehtäviä.

Odotamme sinulta

Odotamme, että sinulla on hyvä asiantuntemus henkilöstöhallinnon prosesseista ja tunnet työlainsäädännön sekä sen ominaispiirteet. Sinulle on kertynyt aiempaa kokemusta vastuullisista ja monipuolisista HR-tehtävistä esimerkiksi rekrytointien ja työsuhdeasioiden hoitamisen parista. Sinulla on hyvät valmiudet sisällöntuotantoon niin ohjeiden laatimisen kuin työpaikkailmoituksien kirjoittamisen suhteen. Käytät sujuvasti HR-järjestelmiä ja yleisiä MS Office -työkaluja. Edellytämme lisäksi soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Työntekijänä olet oma-aloitteinen, kehittämishaluinen ja muutosmyönteinen. Työskentelet tavoitteiden eteen vastuullisesti ja ratkaisukeskeisesti, ja toimit tehokkaasti niin itsenäisesti kuin osana tiimiä. Pystyt viestimään, vaikuttamaan ja neuvottelemaan selkeästi ja yhteistyökykyisesti organisaation eri tasoilla. Positiivinen asenne, kokonaisuuksien hallinnan taito sekä halu oppia uutta katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen työtehtävän lisäksi ainutlaatuisen mahdollisuuden tulla osaksi kehittyvää Tampereen korkeakouluyhteisöä, pääset työskentelemään aktiivisessa ja innovatiivisessa työympäristössämme. Työssä sinua tukee esimiehen lisäksi ammattitaitoiset kollegat, autamme sinua perehtymään työtehtäviisi ja pääsemään sujuvasti sisään työyhteisöömme. Henkilöstöetuihimme kuuluvat mm. joustavat työskentelymahdollisuudet, edulliset kampusravintolat kaikilla kampuksilla sekä henkilöstön kulttuuri- ja liikuntaharrastusten tukeminen. Lue lisää työskentelystä meillä työnantajasivuiltamme. Tule joukkoomme luomaan merkityksellistä uraa, odotamme sinua jo innolla yhteisöömme!

Tehtävän palkkaus määräytyy yliopistojen muun henkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti. Tehtävän alustava vaativuustaso on 8-9, lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa.

Tehtävä täytetään toistaiseksi 2.3.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on työsopimuslain mukainen 6 kk koeaika.

Hakuohjeet ja mitä tapahtuu seuraavaksi

Jätä hakemuksesi yliopiston sähköisellä hakulomakkeella. Pyydämme myös, että liität hakemukseesi CV:si.

Hakuaika tehtävään päättyy sunnuntaina 15.12.2019 klo 23.59. 

Hakuajan päätyttyä kutsumme hakemuksien perusteella tehtävään parhaiten soveltuvimmat hakijat videohaastatteluihin. Videohaastattelukutsun lähetämme hakemuksella antamaasi sähköpostiosoitteeseen 20.12.2019 ja vastaukset videohaastattelukysymyksiin pyydämme lähettämään 2.1.2020 mennessä. Videohaastatteluitten perusteella kutsumme kärkihakijat tammikuun 2020 alussa toteutettaviin haastatteluihin. Haastatteluiden lisäksi käytämme rekrytointiprosessissa ulkopuolisen palveluntarjoajan toteuttamia soveltuvuusarviointeja. 

Haluatko kysyä tehtävästä lisää?

Lisätietoja tehtävästä antaa HR Partner-tiimin tiiminvetäjä Tiina Huttunen p. 050 300 2724, puhelimitse tavoitettavissa ke 4.12.2019 klo 14-15, to 5.12.2019 klo 9-11 ja to 12.12.2019 klo 13-15.