Henkilöstöasiantuntija
Tampereen yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019

Etsimme joukkoomme osaaminen ja kulttuuri -yksikköön yhteisön kehittämisen toimintoon kehittämisorientoitunutta henkilöstöasiantuntijaa.

Tehtävänkuvaus

Vastuullesi kuuluvat monipuoliset henkilöstöhallinnon tehtävät, erityisesti HR-analytiikkaan ja sen kehittämiseen liittyvät tehtävät, henkilöstötietojen tilastointi ja raportointitehtävät sekä henkilöstötietojärjestelmään (Mepco) ja sen osa-alueisiin liittyvät ylläpito- ja kehittämistehtävät. Pääset myös kehittämään HR-prosesseja monipuolisessa kansainvälisessä akateemisessa yhteisössämme sekä osallistumaan rekrytointien ja työnantajamielikuvan kehittämiseen yhdessä muun tiimin kanssa. 

Yhteisön kehittämisen kokonaisuudessa toimimme mm. työnantajaimagon kehittämisen ja osaajien houkuttelun, johdon HR-tuen, yhteistoiminnan ja työnantajatoiminnan sekä osaamisen kehittämisen ja työhyvinvoinnin teemojen parissa. 

Edellytykset

Käytännön työssä olet ratkaisukeskeinen, päämäärätietoinen ja suunnitelmallinen asioiden toimeenpanija ja loppuunsaattaja. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Odotamme sinulta näyttöä tai ainakin erinomaisia valmiuksia HR-analytiikkaan, tilastointiin, HR-järjestelmien kehittämiseen ja erilaisten HR-toimintoon liittyvien prosessien kehittämiseen. Toivomme sinulta sujuvia yhteistyötaitoja, hyviä tietoteknisiä valmiuksia ja ylempää korkeakoulututkintoa. Positiivinen asenne, oma-aloitteisuus, kokonaisuuden hallinnan taito sekä halu oppia ja kehittää uutta katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen työtehtävän lisäksi ainutlaatuisen mahdollisuuden tulla osaksi kehittyvää Tampereen korkeakouluyhteisöä ja työskennellä aktiivisessa ja innovatiivisessa työympäristössämme. Henkilöstöetuihimme kuuluvat mm. joustavat työskentelymahdollisuudet, edulliset kampusravintolat kaikilla kampuksilla sekä henkilöstön kulttuuri- ja liikuntaharrastusten tukeminen. Lue lisää työskentelystä meillä työnantajasivuiltamme. Tule joukkoomme luomaan merkityksellistä uraa ja liity osaksi osaavien työntekijöidemme huipputiimiä!

Tehtävä täytetään toistaiseksi 1.2.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Tehtävän palkkaus määräytyy yliopistojen muun henkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti. Tehtävän alustava vaativuustaso on 8. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa.

Hakuohjeet

Jätäthän hakemuksesi yliopiston sähköisellä hakulomakkeella. Pyydämme myös, että liität hakemukseesi ansioluettelosi.

Hakuaika tehtävään päättyy tiistaina 26.11.2019 klo 23.59.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Jaana Salmensivu-Anttila p. 040 1901394, jaana. salmensivu-anttila@tuni.fi (tavoitettavissa ti 12.11.2019 klo 9-11 sekä ma 18.11.2019 klo 13-15)

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1314177
  • Tehtäväalue: Henkilöstöhallinto/rekrytointi
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere
  • Lisätietoja antaa: kehittämispäällikkö Jaana Salmensivu-Anttila p. 040 1901394, jaana. salmensivu-anttila@tuni.fi (tavoitettavissa ti 12.11.2019 klo 9-11 sekä ma 18.11.2019 klo 13-15)