(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöasiantuntija
Fennia

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019

Haemme Fennian HR-Palveluihin henkilöstöasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen. Fennian henkilöstöasiantuntijana olet mukana rakentamassa ylivertaista työntekijäkokemusta yhdessä HR-yksikkömme 13 ammattilaisen kanssa. Kuulut kolmen hengen palkkatiimiin, jonka tehtävänä on huolehtia, että Fennian palkka- ja HR-prosessit ovat tarkoituksenmukaiset ja sujuvoittavat henkilöstön ja esimiesten arkea.

Henkilöstöasiantuntijan tehtäviin kuuluu Fennia-konsernin palkka- ja HRM-prosessien toimivuudesta ja palkkatietojen oikeellisuudesta vastaaminen ja HR-järjestelmien pääkäyttäjänä toimiminen (Aditro HRM Suite, Esmikko). Tehtäviin kuuluu myös ulkoistetun palkkapalvelun laadusta ja toiminnasta huolehtiminen ja palkka-aineistojen käsittely. Tärkeä osa tehtävää on myös henkilöstön ja esimiesten neuvonta liittyen mm. palkkoihin, lomiin, poissaoloihin, työaikaan ja työsuhteeseen liittyvissä asioissa. Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan pääset vaikuttamaan myös muiden henkilöstöjohtamisen käytäntöjen kehittämiseen.

Hakijalta odotamme

Työ edellyttää aiempaa kokemusta palkkahallinnon tehtävistä, kokemusta kimuranteistakin työsuhdekysymyksistä ja ammattikorkeakoulutasoista, esim. tradenomin tutkintoa. Työlainsäädännön tuntemus ja työehtosopimusten "lukutaito" on aivan olennaista. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös halua palvella henkilöstöämme lempeän jämptillä otteella ja näppäryyttä excelin ja muiden työtä tehostavien it-järjestelmien kanssa. Tehtävässä yhdistyy mukavasti rutiinit, kuten henkilöstötilastot ja leimauskorjaukset, ja oman työn kehittämismahdollisuudet. 

Tarjoamme sinulle

  • monipuolisen työn
  • mahtavat kollegat
  • monipuoliset henkilöstöedut
  • viihtyisät toimitilat

Toivotamme sinut tervetulleeksi 13 hengen energiseen HR-yksikköön luomaan kanssamme arvoa asiakkaillemme. Työpaikkamme sijaitsee Pasilassa.

Tehtävän hakemista koskevat tiedot

Hae viimeistään: 15.9.2019

ID: C30543

Sähköiset hakemukset:

  • Hae tehtävää sähköisesti tämän linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä

Jos tehtävä sytytti sinussa kiinnostuksen, laita hakemus tulemaan heti tai viimeistään 15.9.2019. Käymme haastatteluja pitkin matkaa ja olemme valmiita tekemään päätöksen heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja voit kysyä Anu Nurrolta, Fennian henkilöstöjohtajalta, pe 30.8.19 klo 9-11 tai ke 4.9.19 klo 14-16, p. 040 8439577.