(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöasiantuntija
Jyväskylän Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2019

Tehtäviisi kuuluvat ulkoistetun palkanlaskentapalvelumme ohjaus, valvonta ja kehittäminen. Ohjeistat työntekijöitämme palkanlaskentaan ja henkilöstöhallinnon vastuualueelle kuuluvissa asioissa sekä järjestelmien käytössä.

Vastuullesi kuuluvat niin päivittäisten henkilöstöhallinnon rutiinien hoitaminen kuin raportoinnin ja menetelmien kehittäminen yhdessä HR-tiimin kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää useamman vuoden työkokemusta henkilöstöhallinnon tehtävistä sekä palkanlaskennasta.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa kaupallista (AMK tai vastaava) koulutusta ja Energia-alan työehtosopimusten tuntemusta. Sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet ja persoonana olet oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen, organisointikykyinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme mukavan työyhteisön kehittyvällä toimialalla ja mahdollisuuden kehittää ja kehittyä. Tehtävässäsi raportoit henkilöstöpäällikölle.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja tehtävä on vakituinen. Toimipisteesi sijaitsee Jyväskylässä.

Lisätietoja: henkilöstöpäällikkö Jari Syrjälä, p. 040 651 5538 jari.syrjala[at]jenergia.fi

 

Täytä rekrytointihakemus palkkatoivomuksineen 31.1.2019 mennessä osoitteessa www.jyvaskylanenergia.fi etusivun linkistä ”Tule töihin”.  Tehtävään valitulta edellytetään hyväksytty terveystarkastus, joka sisältää huumetestauksen.