(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöasiantuntija
Stara

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

Olemme luotettava ja sitoutunut kaupungin oma palveluntuottaja. Inspiroiva tehtävämme on rakentaa ja hoitaa Helsinkiä, Suomen pääkaupunkia. Haluamme kehittyä työssämme jatkuvasti.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen henkilöstöasiantuntijaa Staran hallintoon. Tule pitämään kanssamme huolta suuresta henkilöstöstämme, jolla on näkyvä rooli toimivan kaupungin rakentajana. 

Henkilöstöyksikkö vastaa Staran henkilöstöhallinnosta ja henkilöstöprosessien koordinoinnista sekä kehittämisestä. Dynaaminen henkilöstötiimi työskentelee Ilmalassa.

Mitä teet?

Vastaat osaamisen kehittämisen prosessin ja työkalujen kehittämisestä ja koordinoinnista. Osallistut henkilöstösuunnitteluun sekä toimit esimiesten ja johdon tukena haastavissa työhyvinvointiin liittyvissä tilanteissa. Kehität esimieskoulutuksia ja tarjoat tukea esimiestyöhön, johtamiseen ja työyhteisöjen kehittämiseen. Tehtäviisi voi sisältyä rekrytointia ja sen kehittämistä.

Kuka olet?

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto ja kokemusta vastaavista henkilöstöhallinnon tehtävistä. Olet vahva työhyvinvoinnin ja osaamisen kehittämisen asiantuntija. Eduksesi lasketaan kokemus kunta-alan virka- ja työehtosopimuksista, projektinhallinnasta sekä hyvät esiintymis- ja vuorovaikutustaidot. 

Teet töitä tehokkaasti, itsenäisesti ja tulet toimeen monenlaisten ihmisten kanssa.

Mitä Stara tarjoaa sinulle?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän Helsingin omassa palvelutuotannossa. Me teemme Helsingistä yhä toimivamman ja viihtyisämmän.

Starassa on tilaa kasvaa ja kehittyä.  Tuemme henkilöstömme osaamista uran kaikissa vaiheissa. Olemme koulutusmyönteinen talo, joka pitää huolta työntekijöistään. Saat myös Suomen suurimman työnantajan, Helsingin kaupungin, henkilöstöedut.

Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan määräytyvä tehtäväkohtainen palkkasi on 3529,89 euroa kuukaudessa.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa ts. henkilöstöpäällikkö Tommi Majanen, ke 14.11. klo 15-16 ja ti 20.11. klo 11.30-12.30. Täytä hakemuksesi 26.11. klo 16 mennessä Helsingin kaupungin rekrytointipalvelun sivulla www.helsinkirekry.fi, työavain on 43-56-18.

Lisätiedot ts. henkilöstöpäällikkö Tommi Majanen, puh. 040 336 0742, tommi.majanen@hel.fi