(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöasiantuntija
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme vakituiseen työsuhteeseen henkilöstöasiantuntijaa Staran hallintoon. Tule pitämään kanssamme huolta suuresta henkilöstöstämme, jolla on näkyvä rooli toimivan kaupungin rakentajana.

Henkilöstöyksikkö vastaa Staran henkilöstöhallinnosta ja henkilöstöprosessien koordinoinnista sekä kehittämisestä. Dynaaminen henkilöstötiimi työskentelee Ilmalassa.

Vastaat osaamisen kehittämisen prosessin ja työkalujen kehittämisestä ja koordinoinnista. Osallistut henkilöstösuunnitteluun sekä toimit esimiesten ja johdon tukena haastavissa työhyvinvointiin liittyvissä tilanteissa. Kehität esimieskoulutuksia ja tarjoat tukea esimiestyöhön, johtamiseen ja työyhteisöjen kehittämiseen. Tehtäviisi voi sisältyä rekrytointia ja sen kehittämistä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän Helsingin omassa palvelutuotannossa. Me teemme Helsingistä yhä toimivamman ja viihtyisämmän.

Starassa on tilaa kasvaa ja kehittyä. Tuemme henkilöstömme osaamista uran kaikissa vaiheissa. Olemme koulutusmyönteinen talo, joka pitää huolta työntekijöistään. Saat myös Suomen suurimman työnantajan, Helsingin kaupungin, henkilöstöedut.

Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.

Kelpoisuusehto


Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto ja kokemusta vastaavista henkilöstöhallinnon tehtävistä. Olet vahva työhyvinvoinnin ja osaamisen kehittämisen asiantuntija.

Luemme eduksi


3529,89