(Poistunut julkaisusta)

HENKILÖSTÖASIANTUNTIJA
Suojelupoliisi

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Haemme Suojelupoliisiin Sinua,

HENKILÖSTÖASIANTUNTIJA, HELSINKI

Suojelupoliisissa on haettavana viraston yhteinen henkilöstöasiantuntijan 40.11 vaativuustason virka. Viran sijoituspaikkana on sisäisten palveluiden yksikön hallintotoiminto.

Tehtävänäsi ovat monipuoliset henkilöstöhallinnon tehtävät, muun muassa palkka- ja palvelussuhdeasioiden hoitaminen, työajan hallinta, rekrytointien valmistelu, ohjeiden laadinta ja henkilöstöraporttien tuottaminen. Tehtävänäsi on myös osallistua henkilöstöhallinnon prosessien kehittämiseen ja toteuttamiseen.

Tehtävään ei ole säädettyjä erityisiä kelpoisuusvaatimuksia.

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta ja usean vuoden kokemusta valtion palvelussuhdeasioiden hoitamisesta. Tunnet valtion virkaehtosopimuksen sekä muut työtä ohjaavat säädökset ja sinulla on kokemusta Kieku-henkilötietojärjestelmästä. Olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen, joustava, organisointikykyinen ja sinulla hyvä paineensietokyky ja aktiivinen kehittämisote.

Nimitettävän tulee olla Suomen kansalainen ja hänestä tullaan tekemään laaja turvallisuusselvitys ja huumausainetestaus. Myös valittavan henkilön läheisestä voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys. Tehtävään nimittäminen edellyttää terveydellistä soveltuvuusarviota, joka toteutetaan ennen koeajan umpeutumista terveystarkastuksena viraston työterveyshuollossa. Jos terveystarkastus on suoritettu aikaisemmin vuoden sisällä, sitä ei tarvitse uusia.

Peruspalkka vaativuustasolla 40.11 on 2628,06 euroa kuukaudessa. Peruspalkan lisäksi maksetaan henkilökohtaista suoritus- ja kokemusosaa, joka on 10 - 46 % peruspalkasta.

Tehtävä pyritään täyttämään 15.10.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä voidaan noudattaa kuuden kuukauden koeaikaa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn ainutlaatuisessa ja kansainvälisessä työympäristössä. Henkilöstömme on motivoitunutta ja työhönsä sitoutunutta. Meillä on töissä eri alojen ammattilaisia, jotka puhaltavat yhteen hiileen. Kyvykkyytemme rakentuu osaavan henkilöstön varaan, ja siksi panostamme henkilöstön koulutukseen ja ammattitaidon jatkuvaan ylläpitoon.

Lisätietoja rekrytoivilta esimiehiltä saat soittamalla vaihteeseemme, puh. 029 5480 131 soittoaikoina 18.9-21.9 klo 9-11) ja ilmoittamalla tehtävän työavaimen.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta www.valtiolle.fi. Mikäli hakemuksen jättäminen sähköisesti ei ole mahdollista, sen voi toimittaa myös osoitteella Suojelupoliisin kirjaamo, PL 151, 00121 Helsinki. Hakemuksia ei palauteta. Hakuaika päättyy 21.9.2018 klo 16.15.