(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöasiantuntija
Serres Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018

Haemme uuteen tehtävään Espooseen, Kauhajoelle tai Saarijärvelle

HENKILÖSTÖASIANTUNTIJAA

toimimaan asiantuntijana henkilöstöhallinnon operatiivisissa tehtävissä. Tehtäviisi kuuluvat työsuhdeasioiden hoitaminen, esimiesten tukeminen henkilöstökysymyksissä sekä työsuhdedokumenttien päivittäminen. Tehtävänäsi on laatia johtamisen tueksi henkilöstöraportteja ja -tilastoja, toimit henkilöstötietojärjestelmän pääkäyttäjänä. Suunnittelet ja järjestät henkilöstökoulutuksia sekä -tapahtumia. Raportoit tehtävässäsi henkilöstöjohtajalle.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta henkilöstö- ja työsuhdeasioiden hoitamisesta. Hallitset hyvin tietojärjestelmät, sinulla on mielellään kokemusta henkilöstötietojärjestelmän käyttämisestä. Kykenet käyttämään työssä sujuvasti englannin kieltä. Olet työskentelyssäsi yhteistyökyinen, kehittämishakuinen, oma-aloitteinen ja itsenäinen.   

Tarjoamme sinulle uuden, vastuullisen ja mielekkään tehtävän kotimaisessa konsernissa sekä mahdollisuuden henkilökohtaiselle kehittymiselle osana kasvavaa, kansainvälisesti menestyvää ja kehittyvää yritystä. Serres Group Oy on työnantajana luotettava ja arvostettu. Meillä on hyvä työilmapiiri ja motivoitunut henkilöstö.

Lisätietoja tehtävästä saat henkilöstöjohtaja Tuomas Pesoselta puh. 040 560 4055, 16.8. klo 8 – 10 ja 20.8. klo 8 – 10.

Lähetä ansioluettelon sisältävä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 27.8. mennessä osoitteeseen rekrytointi@serres.com. Merkitse hakemuksen otsikoksi ”henkilöstöasiantuntija”.