(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöasiantuntija
Ponsse Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Haemme HR-tiimiimme Vieremälle

Henkilöstöasiantuntijaa

Etsimme joukkoomme aktiivista henkilöstötyön ammattilaista. Vastuullasi on toteuttaa Ponssen työkyky- ja hyvinvointistrategiaa sekä tukea henkilöstöämme erilaisissa työhyvinvointia ja työterveyttä koskevissa asioissa. Kehität työhyvinvoinnin prosesseja sekä suunnittelet ja toteutat yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa henkilöstön hyvinvointia edistäviä toimenpiteitä ja kampanjoita. Osallistut myös muihin henkilöstöhallinnon tehtäviin, kuten rekrytointeihin ja henkilöstön kehittämiseen. Sinulla on itsenäisiä vastuualueita, mutta teet tiivistä yhteistyötä HR-tiimin, työterveyshuollon sekä eläke- ja vakuutusyhtiöiden kanssa ja tuet esimiehiä työsuhdeasioissa ja ongelmatilanteiden hoitamisessa. 

Olet etsimämme henkilö, mikäli:

  • Omaat usean vuoden kokemuksen HR-tehtävistä
  • Sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto (yliopisto tai AMK)
  • Olet tarkka ja täsmällinen
  • Olet helposti lähestyttävä ja omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot
  • Sinusta löytyy aimo annos palveluhenkisyyttä sekä joustavaa ja itsenäistä työskentelyotetta
  • Hahmotat kokonaisuuksia ja työskentelet luontaisesti kehityslähtöisesti

Arvostamme työsuhdeasioiden ja työlainsäädännön osaamista sekä kokemusta työhyvinvointia edistävien hankkeiden toteuttamisesta. Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustusvalmiutta yksiköissämme Suomessa. Raportoit tehtävässäsi henkilöstöpäällikölle. 

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen asiantuntijatehtävän osana kasvavaa, kansainvälistä Ponsse-tiimiä!

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Sari Kiiskinen, sari.kiiskinen@ponsse.com tai p. 040 482 9205, varmimmin tavoitettavissa 14.5. klo 12-14, 17.5. klo 13-15 tai 22.5. klo 8-10.

Hae tehtävää 27.5.2018 mennessä osoitteessa www.ponsse.com/tyopaikat.