(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöasiantuntija
Suomen Punainen Risti, Veripalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018

HENKILÖSTÖASIANTUNTIJA, LIITY AUTTAMISEN KETJUUN!

Haemme henkilöstöasiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään Veripalvelun HR-tiimiin Helsingin Kivihakaan.

Tehtävänäsi on tukea Veripalvelun esimiehiä ja henkilöstöä monipuolisen HR-ammattilaisen roolissa. Osallistut rekrytointien ja perehdytyksen suunnitteluun ja toteutukseen. Toimit yhteyshenkilönä työhyvinvointiin, työterveyshuoltoon ja virkistystoimintaan liittyvissä asioissa ja kehität näitä alueita eteenpäin. Huolehdit sisäisten koulutusten koordinoinnista, ylläpidät verkko-oppimisympäristöä sekä avustat erilaisten valmennusten järjestämisessä. Teet oppilaitosyhteistyötä ja kehität työnantajatunnettuuttamme tiiviissä yhteistyössä viestinnän kanssa. Henkilöstöraportointi ja mittareiden seuranta ovat myös tehtäväkenttääsi.

Sinulla on soveltuva koulutus ja työkokemusta HR-tehtävistä. Sinulle on kertynyt osaamista rekrytoinnista, henkilöstön kehittämisestä ja työhyvinvoinnin kehittämisestä. Osaat toimia esimiesten ja työterveyshuollon kumppanina työhyvinvointiin liittyvissä asioissa. Hyödynnät sujuvasti sähköisiä työkaluja työssäsi (esim. Office-ohjelmat, HR-järjestelmät, sosiaalinen media, intranet). Ennen kaikkea etsimme oma-aloitteista, organisointikykyistä ja kehittämisestä innostuvaa henkilöä. Otat vastuuta suuremmistakin kokonaisuuksista, mutta jaksat pitää täsmällisesti huolta myös aikatauluista ja rutiineista. Olet taitava tiimityöskentelijä, jolla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Toimit ratkaisukeskeisesti, rakentavasti ja myönteisellä otteella.

Veripalvelussa olemme osa ainutlaatuista auttamisen ketjua luovuttajien ja terveydenhuollon henkilökunnan kanssa. Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän henkilöstön kehittämisen parissa, hyvät mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen ja mukavan tiimin tueksesi. Käytössäsi ovat Veripalvelun monipuoliset henkilöstöedut. Kehitämme työyhteisöämme Great Place to Work® -toimintamallin mukaisesti: työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja haluamme olla työntekijöillemme erinomainen työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Heljä Lätti, p. 040 505 8337, parhaiten tavoitettavissa ke 7.2. klo 14–16, ti 13.2. klo 15–17 ja to 15.2. klo 8.30–10. Jätä hakemuksesi viimeistään 18.2.2018.