(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöasiantuntija / Veritas, Turku
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2020


Haemme HR:n ja sisäisen viestinnän moniosaajaa

Jos haluat olla mukana kehittämässä yrityskulttuuria ja esimiestyötä, sujuvoittamassa prosesseja ja mahdollistamassa sujuvaa arkea, Veritaksen henkilöstöasiantuntijan paikka voisi olla sinua varten!

Tarvitsemme luonnikkaaseen ja osaavaan viiden hengen HR- ja viestintätiimiimme positiivisen, ihmisistä innostuvan ja monipuolisesta arjesta nauttivan työkaverin. Työpäiväsi täyttyvät työsuhteiden koko elinkaareen, sisäiseen viestintään, palkitsemiseen ja HR-järjestelmiin liittyvistä tehtävistä. Iso osa työtäsi on myös esimiesten ja koko henkilöstön tukeminen, niin arkisissa kysymyksissä kuin pidemmän aikavälin suunnitelmissakin. Olet oman vastuualueesi itsenäinen osaaja, mutta tiimi on aina valmis auttamaan.

Millaista osaamista odotamme sinulta?

Et pelkää tarttua hommiin, hahmotat kokonaisuuksia, vuorovaikutustaitosi ovat hyvät ja nautit ihmisten kanssa työskentelystä sekä uuden oppimisesta.

Saat Veritaksen toimintaan ja omaan työhösi kattavan perehdytyksen, mutta toivomme, että sinulla on jonkin verran kokemusta erilaisista HR-tehtävistä. Olet askeleen edellä muita hakijoita, jos olet esimerkiksi

  • hoitanut palkkahallintoa tai toiminut yhteyshenkilönä ulkoistettuun palkanlaskentaan
  • toiminut HR-järjestelmien pääkäyttäjänä, ollut mukana rakentamassa integraatioita eri HR-järjestelmien välille
  • tulkinnut työlainsäädäntöä ja kehittänyt palkitsemisjärjestelmiä tai
  • työskennellyt sisäisen viestinnän, työnantajaimagon kehittämisen ja erilaisten muutosten suunnittelun parissa.

Vi använder både finska och svenska på jobbet. Nästan hälften av oss har svenska som modersmål och därför önskar vi att du kan arbeta på båda språken.

Mitä sinä voit odottaa meiltä?

Osana Suomen ainutlaatuista eläkejärjestelmää työn vastuullisuutta ja merkityksellisyyttä ei tarvitse kaukaa etsiä. Elämme yhtiönä isoa kulttuurista muutosta ja haluamme matkaamme mukaan ihmisiä, jotka haluavat vaikuttaa niin oman tehtävänsä sisältöön kuin koko yrityksen kehittymiseen. Työpisteesi on Turussa Veritaksen pääkonttorissa, vielä tällä hetkellä Aurajoen rannassa. Loppuvuonna 2020 muutamme Kupittaalle uusiin tiloihin, joiden suunnittelussa henkilöstö on ollut mukana alusta asti. Kilpailukykyinen palkkaus, liukuvat työajat, mahdollisuudet etätyöhön, kattavat työterveyspalvelut sekä vakuutusturva ovat esimerkkejä henkilöstöeduistamme.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimin esimies henkilöstöjohtaja Jenni Kosunen 17.4. klo 15–16 ja 21.4. klo 15–17, puh. 040 709 4482. Muina aikoina voit olla yhteydessä MPS-konsultti Catharina Kallioon, puh. 040 668 3080. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si hakupainikkeen kautta 26.4.2020 mennessä.

Veritas on työeläkevakuuttamisen kokenut ammattilainen ja huolehdimme reilun 110 000 ihmisen työeläketurvasta, joista eläkkeensaajia on 37 000. Tavoitteenamme on tarjota yksilöllistä yrittäjähenkistä palvelua – koska meillä se on mahdollista! Toimintamme tarkoitus on olla yrittäjän arvoinen eläkevakuuttaja. Käytännössä tämä tarkoittaa, että palvelemme ihmisläheisellä otteella, henkilökohtaisesti tai digitaalisesti. Haluamme tarjota parhaita asiakaskokemuksia ja toimia yrittäjän äänenä eläkealalla. Lue lisää strategiastamme www.veritas.fi/strategia.