Henkilöstöasiantuntija / Sosiaali- ja terveyspalvelut
Tampereen kaupunki, Henkilöstöhallinto

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2021

Tule työkaveriksemme kehittämään Tampereen kaupungin Soten HR-palveluja!

Haemme soten HR-tiimiin vakituista henkilöstöasiantuntijaa.

Sosiaali- ja terveyspalvelujen SoteHR-tiimi koordinoi soten henkilöstöasioiden kokonaisuutta. Henkilöstöasiantuntija toimii palveluryhmän HR-kumppanina johdon ja esimiesten tukena ja on palveluryhmän johtoryhmän jäsen. Sosiaali- ja terveyspalveluissa on yli 4500 henkilötyövuotta. Henkilöstöasiantuntijan työhön kuuluu monipuolisesti erilaisia henkilöstöhallinnon tehtäviä, kuten työ- ja virkaehtosopimusten tulkinta, henkilöstösuunnittelun koordinointi, rekrytoinnin tuki, palvelussuhdeasiat, osaamisen kehittäminen, palkkaus ja palkitseminen sekä työhyvinvointi ja yhteistoiminta.

Edellytämme valittavalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Arvostamme vahvaa työkokemusta henkilöstöhallinnon tehtävistä sekä kykyä hallita ja organisoida laajoja kokonaisuuksia.

Eduksi luetaan kunnallisten virka- ja työehtosopimusten tuntemus. Työssäsi tarvitset myös kykyä kerätä, analysoida ja tuottaa tietoa sekä hyödyntää sitä suunnittelun perustana. Sovit hyvin tiimiimme, mikäli omaat hyvän huumorintajun, ripeän, itseohjautuvan ja kehittävän työotteen sekä nautit monipuolista ja vaativista HR-tehtävistä.

Tarjoamme sinulle vaihtelevia työtehtäviä, tilaisuuden oman osaamisesi kehittämiseen ja näköalapaikan organisaatiomme HR-kokonaisuuteen. Työssäsi sinulla tukena on rento ja osaava HR-tiimi. Tiimimme arvoja ovat mm. avoimuus ja toistemme tukeminen. Tule osaksi meidän timanttista tiimiä!

Lisätietoja tehtävästä antavat tulevat kollegasi ti 6.7. klo 14-15 Kati Heino, p. 041 730 8789, to 8.7 klo 14-15 Susanne Backlund, p. 040 806 4011 ja ma 2.8. klo 13-14 Terhi Kirjavainen, p. 040 800 4364.Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 8.8.2021.

Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista p. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antavat ti 6.7. klo 14-15 Kati Heino, p. 041 730 8789, to 8.7 klo 14-15 Susanne Backlund, p. 040 806 4011 ja ma 2.8. klo 13-14 Terhi Kirjavainen, p. 040 800 4364. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot