(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöasiantuntija ja johdon assistentti / Vertex Systems, Tampere
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019


Henkilöstöasiantuntija ja johdon assistentti

Haemme henkilöstöasiantuntijaa kehittämään parasta työntekijäkokemusta. Tule mukaan Vertexin tiimiin rakentamaan nykyaikaisen ohjelmistotalon vaatimuksien mukaista henkilöstöstrategiaa ja toteuttamaan sitä yhdessä esimiesten kanssa.

Odotamme sinulta että:

  • Vastaat Vertexin rekrytoinnista, perehdytyksestä ja osaamisen kehittämisestä yhdessä johdon kanssa
  • Hallitset ja koordinoit koulutuksia ja työnhyvinvoinnin hankkeita
  • Ideoit ja rakennat kokoiseemme yritykseen sopivia työhyvinvoinnin, rekrytoinnin ja osaamisen kehittämisen toimintatapoja

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aiempaa kokemusta henkilöstöhallinnon ja johdon assistentin tehtävistä. Sinulla on vahvat tietotekniset perustaidot ja olet tuttu henkilöstötietojärjestelmien kanssa.

Henkilönä olet oma-aloitteinen ja kehittämishaluinen, sinulla on aktiivinen ote tehtäviin ja vahvat viestintä- ja yhteistyötaidot. Pystyt toimimaan nopeissa aikatauluissa ja hoitamaan asioita järjestelmällisesti. Tehtävässä tarvitset hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tarjoamme:

  • Roolin, jossa pääset kehittämään henkilöstöhallinnon toimintamalleja
  • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi jatkuvasti
  • Alan parhaimmistoon kuuluvan kokeneen tiimin tuen
  • Kansainvälisen toimintaympäristön
  • Mahdollisuuden työskennellä joustavasti myös etänä

Tutustu henkilöstöetuihin tarkemmin sekä lue yrityksestämme >>

Tamperelainen Vertex Systems on yli 40 vuotta luonut innovatiivisia ratkaisuja suunnittelijoiden ja tiedonhallinnan avuksi. Vertexin ohjelmistoilla suunnitellaan ympäristöystävällisempiä ja älykkäämpiä koneita ja laitteita. Vertexin vahvuus on rakentunut oman tuotekehityksen huippuosaajien kykyyn yhdistää vankka eri toimialojen tuntemus sekä pitkäaikainen, tiivis yhteistyö asiakkaidemme kanssa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Petri Raivola, p. 040 132 9916. Jos tämä kuvaa sinua ja tavoittelemaasi työtä, jätä CV:si ja täytä hakemus palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta viimeistään 29.11.2019. Ole ensimmäisten joukossa, otamme yhteyttä jo hakuajan kuluessa.