(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöasiantuntija, BST-Arkkitehdit Oy (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Asiakkaamme BST-Arkkitehdit Oy on kasvava ja dynaaminen, tietomallinnusta hyödyntävä arkkitehtitoimisto. Yritys työllistää noin 40 alansa ammattilaista - kokeneista arkkitehdeista nuorempiin, innovatiivisiin osaajiin. He suhtautuvat arkkitehtuuriin intohimoisesti huomioiden tilaajan tavoitteet ja toiveet, ja ovat suunnitelleet kustannustehokkaasti monia toiminnallisesti ja esteettisesti korkeatasoisia kohteita. Yrityksen toimipiste sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa, Finlaysonin alueella. 

Lue lisää: www.bst-ark.fi

Haemme nyt asiakkaallemme ammattitaitoista ja itseohjautuvaa

HENKILÖSTÖASIANTUNTIJAA

vakituiseen työsuhteeseen. 


Henkilöstöasiantuntijana keskeiset työtehtäväsi liittyvät henkilöstösuunnitteluun ja henkilöstön kehittämiseen, työhyvinvoinnin prosesseihin, perehdyttämisen ja rekrytoinnin käytäntöihin sekä työsuhdeasioiden hoitamiseen. Olet tiiviisti mukana erilaisissa HR:n kehittämisprojekteissa ja henkilöstöstrategian laadinnassa osana koko organisaation strategiaa. Vastaat henkilöstön sisäisestä viestinnästä ja osallistat koko henkilöstöä mukaan kehittämiseen. Varmistat omalta osaltasi liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamista siten, että parhaat HR-toimintamallit ovat yrityksen henkilöstön käytössä. 

Menestyäksesi tehtävässä, toivomme Sinulta:

  • kokemusta monipuolisista HR-tehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • työterveys-, hyvinvointi- ja perehdytysprosessien tuntemusta
  • aktiivista ja itseohjautuvaa työotetta sekä sinnikkyyttä pitkäjänteiseen kehittämistyöhön
  • aitoa paloa HR-työtä ja ihmisten parissa työskentelyä kohtaan
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa 
  • ajantasaisia IT-taitoja


Asiakkaamme tarjoaa tehtävään valitulle henkilölle mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan, jossa pääset kehittämään niin itseäsi kuin koko yrityksen toimintaa. Aikaisempaan osaamiseesi perustuen saat vapaat kädet kehittää työnkuvaasi. Menestyksesi tueksi saat ammattitaitoisen, aktiivisen ja mukavan työyhteisön kannustuksen. 

Kyseessä on vakituinen työsuhde, joka alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Palkkaus on neuvoteltavissa aikaisempi kokemuksesi huomioiden. 

Kiinnostuitko tästä uramahdollisuudesta? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera 30.11.2020 mennessä alla olevan linkin kautta. Voit myös soittaa meille ja kysyä lisätietoja!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=625

Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin klo 8-16 rekrytoinnissa avustavat Alen Consulting Oy:n HR-konsultti Nina Koskinen p. 050 555 0392 ja seniorikonsultti Elisa Häkli p. 044 740 4502.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.