(Poistunut julkaisusta)

HENKILÖSTÖASIAINHOITAJA
Inwido Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.6.2018

Etsimme Inwidolle Haapajärven toimipisteeseen vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen

HENKILÖSTÖASIAINHOITAJAA

Henkilöstöasiainhoitajana olet tärkeä linkki henkilöstömme, palkanlaskennan ja henkilötietojärjestelmän välissä. Tärkeimmät tehtäväsi ja vastuusi henkilöstöasianhoitajana ovat HR-järjestelmän pääkäyttäjänä toimiminen, henkilöstöraportointi sekä muissa hallinnollisissa asioissa avustaminen. Tehtäviisi kuuluu myös palkanlaskennallisia vastuita ja toimitkin palkanlaskijamme työparina. 

Tulet menestymään tässä tehtävässä, mikäli sinulla on hyvä englanninkielen taito, vankka Excel- ja muu Office-ohjelmistojen osaaminen, sekä halu ja kiinnostus toimia eri järjestelmien parissa.

Toivomme, että olet proaktiivinen, pitkäjänteinen ja toimintaamme kehittävä henkilö. Sovit tiimimme, jos olet luonteeltasi positiivinen, sopivasti jämäkkä ja hyvin langat käsissäsi pitävä persoona. Sopeudut vaivattomasti hektiseenkin ympäristöön, olet aktiivinen ja pystyt sitoutumaan joustaviin olosuhteisiin.

Inwidolla pääset vastuulliseen ja itsenäiseen positioon ja ympäristöön, joka tukee ammatillista kehitystäsi, tarjoaa vakavaraisen tulevaisuuden ja monipuolisia tehtäviä. Me joustamme, annamme vapautta kokeilla, kehittyä ja tehdä virheitä. Tärkeää on, että sinulla on halu viedä meitä eteenpäin. Tervetuloa Inwidolle!

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Marko Kohvakka puh. 050 401 5023 seuraavina ajankohtina: 11.6. klo 13-15 ja13.6. klo 15-16:30.

Hakumme päättyy 15.6., joten ole ripeä ja hae heti!