(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöalan junior konsultti
Y4 Works

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2021

Oletko henkilöstöalan tulevaisuuden tähti? Tunnetko jo hr-kenttää ja modernin rekrytoinnin keinoja? Haluatko päästä auttamaan pienyrityksiä onnistumaan?

Etsimme kasvavaan tiimiimme henkilöstöalan junior konsulttia. Teet yhteiskunnallisesti vaikuttavaa työtä pienyritysten kanssa sekä kehität ammattitaitoasi monipuolisen asiakastyökokemuksen ja yhteisömme välittävän tuen avulla.

Junior konsulttina autat eri toimialojen pienyrittäjiä hr-kehitystyössä ja liiketoiminnan kasvussa. Neuvot yrityksiä 2-4 tunnin tapaamisissa rekrytoinnin ja hr-kokonaisuuksien osalta sekä toteutat 1-3 päivän konsultointeja mm. henkilöstön sitouttamisen ja osaajastrategian laatimisen tiimoilta. Toimenkuvan sisällöt painottuvat osittain osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Sinun onnistumista tukevat asiantunteva tiimimme, valmentava johtaminen, modernit materiaalit ja laitteet sekä kattava perehdytys tehtävään. 

Meille erityisen tärkeää ovat ratkaisukeskeinen ote ja erinomaisten asiakaskokemusten rakentaminen. Haemme toimeen tarttuvaa, aikaansaavaa ja vastuuta kantavaa tekijää.

Y4 Works on perustettu luomaan ratkaisuja yhteiskunnan kipupisteisiin. Kahden vuoden matkalla olemme neuvoneet jo yli 4500 yritystä ja auttaneet yli 500 työnhakijaa urallaan eteenpäin. Isossa kuvassa tavoitteenamme on mullistaa moderneilla ratkaisuilla urapalveluita sekä auttaa yrityksiä kasvussa kohti tavoitteitaan. Mission saavuttaminen edellyttää parhaimmillaan olevaa työyhteisöä ja jokaisen tiimiläisen mahdollisuutta loistaa työssään.

 

Odotamme sinulta

  • Kokemusta henkilöstöalan asiakastyöstä vähintään 1 vuoden ajalta: esimerkiksi soveltuvuusarviointi, rekrytointitoimeksiannot yms. 

  • Erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja

  • Pelottomuutta oppia ja käyttää sähköisiä järjestelmiä osana työnkuvaa (Salesforce, Slack, GoogleMeet)

  • Työtehtävissäsi oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä, huolellista työn laatua ja kykyä saattaa tehtävät loppuun tavoitteellisesti

  • Ratkaisukeskeistä, positiivista ja kehittymishaluista asennetta

  • Kykyä työskennellä suomeksi ja englanniksi

 

Tarjoamme sinulle

  • Mahdollisuuden kehittyä alan asiantuntijana osaavan tiimin tuella

  • Reilun, avoimen ja kunnianhimoisen työyhteisön, jossa autamme toisiamme onnistumaan

  • Joustavia työaikoja ja erinomaisia puitteita työssä onnistumiseen

  • Innostavan, monialaisen työympäristön

 

Työsuhde on toistaiseksi voimassa ja työaika on 37,5 tuntia viikossa. Takuupalkka tehtävässä on 3200€ kuukaudessa, koostuen 2500€ peruspalkasta ja 700€ takuubonuksesta. Bonusta kertyy asiakastyön ja asiakastyytyväisyyden perusteella. Arvioitu palkkataso asiakastyöstä saatavien bonusten kanssa 3500-4000€/kk.

Työt alkavat 6.4. tai sopimuksen mukaan. Toivomme tehtävään hakijoita moninaisista taustoista. 

 

Hakemukset

Lähetä tiivis, vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekrytointi@y4works.fi. Mikäli teet kirjallisen hakemuksen, CV:n ja hakemuksen yhteispituus on kaksi liuskaa. Toimita ne pdf-muodossa yhtenä tiedostona. Laita tiedoston nimeksi pelkästään oma nimesi. Kirjoita viestin otsikkoon “Hakemus junior konsultiksi, [oma nimesi]”. 

Kerro hakemuksessasi, miksi haluaisit juuri Y4 Worksille töihin. Tuo hakemuksessasi esiin, millainen tekijä olet ja millainen työ sinua inspiroi. Meitä kiinnostaa kuulla, millainen tiimityöskentelijä olet ja mitä taitoja tuot mukanasi tiimiin. Lisäksi voit kertoa, minkälaisia projekteja olet ollut toteuttamassa ja missä voisimme auttaa sinua kehittymään. 


Hakuprosessi

Hakemukset on toimitettava ti 2.3.2021 klo 23.00 mennessä. Pyydämme hakuajan päätyttyä sopivilta ehdokkailta pienen ennakkotehtävän, jonka jälkeen kutsumme kärkiehdokkaan haastatteluun. Haastattelut järjestetään etäyhteydellä 10.-12.3. välillä. Valinnasta ilmoitamme pe 19.3. mennessä. Ilmoitamme prosessin etenemisestä ja päätöksistä henkilökohtaisesti.

 Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista: Susanna Jokimies, susanna@y4works.fi, puhelimitse erikseen sovittuna aikana +358440700175.