(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstö-/rekrytointikonsultti Baronalle
Barona Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2019

Kiinnostaako monipuolinen työ rekrytoinnin parissa henkilöstöpalvelualan johtavassa yrityksessä? Oletko parhaimmillasi ihmisten kanssa? Tervetuloa Baronan kunnianhimoiseen ja innostuneeseen joukkoon! Haemme nyt Turkuun ja Raumalle henkilöstö-/ rekrytointikonsulttia.

Barona on pohjoismainen henkilöstöalan toimija, joka työllistää vuosittain 30 000 ihmistä ja palvelee eri toimialojen yritysasiakkaita Suomessa ja kansainvälisesti. Palvelemme muun muassa rekrytoinnissa, työnantajamielikuvan kehittämisessä sekä henkilöstövuokrauksessa. Toimintaamme ohjaa rohkeus, vastuullisuus, vapaus ja yhdessä tekeminen. Lue meistä ja arvoistamme lisää täältä.

Työnkuvasi rekrytointikonsulttina koostuu rekrytoinnin eri tehtävistä, sekä työsuhteen hallintaan liittyvistä töistä. Työssäsi pääset kiinni monipuolisiin rekrytoinnin haasteisiin, sekä rekrytoit eri toimialoille, joista voit lukea lisää täältä. Tapaat työnhakijoita, perehdyt heidän osaamiseensa ja ymmärrät potentiaalin, joka jokaisessa työnhakijassa piilee. Kasvatat osaajaverkostoasi ja huolehdit työssäsi niin asiakkaiden kuin hakijoidenkin tyytyväisyydestä. Työpöydälläsi on esimerkiksi työpaikkailmoitusten kirjoittamista ja niiden julkaisuja, työhakemusten läpikäyntiä, hakijoiden haastatteluja sekä muita rekrytoinnin ja henkilöstöhallinnon tehtäviä. Vastaat osaltasi asiakkuuksien hoidosta ja kehittämisestä.

Odotamme sinulta kokemusta rekrytointityöstä, erityisesti teollisuuden toimialatuntemus katsotaan eduksesi. Sinulla voi olla joko kaupallinen tai insinöörin koulutus, meille tärkeämpää on asiakaspalveluhenkisyytesi sekä palava intosi rekrytointiin! Organisaatioiden ja ihmisten toiminta kiinnostaa sinua, ja liikutkin sujuvasti asiakasrajapinnassa organisaatioiden eri tasoilla. Viestintä ja sähköisten medioiden tehokas käyttö ovat myös taitojasi. Rekrytointi on dynaamista ja vaatii ketteryyttä, täsmällisyyttä sekä tilannetajua. Tehtävässä menestyy huumorintajuinen, oma-aloitteinen ja tunnollinen tiimipelaaja. Työ on nopeatempoista, joten järjestelmällisyys ja paineensietokyky ovat myös tarpeen.

Tarjoamme monipuolisen, mielenkiintoisen sekä vapautta ja vastuuta yhdistävän työn mukavasta ja kannustavasta työyhteisöstä. Saat ammattitaitoisen ja työstään innostuneen tiimin ympärillesi. Viihdyt ja pärjäät meillä, jos heittäydyt rohkeasti mukaan ja haluat olla aktiivinen osa tiimiämme! Laaja palveluvalikoimamme sekä markkina-asemamme takaavat, että omalle henkilöstöllemme on tarjolla moninaisia kehittymis- ja kasvumahdollisuuksia. Emme tyydy vakiintuneisiin toimintamalleihin, vaan luomme uusia ja ennennäkemättömiä palvelukokonaisuuksia.

Kiinnostuitko? Hienoa, sillä me haluamme tutustua sinuun! Lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen 11.8.2019 mennessä. Lisätietoa tehtävästä antaa Barona Lounais-Suomen aluejohtaja Timo Vauhkonen puh. 044 218 5859 ti 30.7. klo 13-15 välisenä aikana tai rekrytointikonsultti Kati Blinnikka-Pullola, puh. 050 370 8435 (tavoitettavissa 5.8.2019 alkaen).