(Poistunut julkaisusta)

HENKILÖSTÖ- JA HALLINTOPÄÄLLIKKÖ, Helsinki
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019
Galimatias Concept Oy Ab tarjoaa kieli-, kulttuuri- ja viestintävalmennusta yrityksille ja julkiselle sektorille ympäri Suomea yli 20 vuoden kokemuksella. Panostamme moderneihin oppimisratkaisuihin ja viestinnälliseen oppimiseen. Vuodesta 2013 lähtien olemme järjestäneet kotoutumiskoulutusta eli suomen kielen, työelämä- ja yhteiskuntatietouden koulutusta aikuisille maahanmuuttajille pääkaupunkiseudulla. Sen lisäksi järjestämme kotoutumiskoulutusta Turussa, Tampereella ja Joensuussa.

 

Haemme henkilöstö- ja hallintopäällikköä vastaamaan monipuolisista henkilöstöön ja hallintoon liittyvistä tehtävistä. Tehtävään valittava henkilö työllistyy suoraan Galimatias Concept Oy:n työntekijäksi toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ja työt alkavat sopimuksen mukaan oikean henkilön löydyttyä, kuitenkin mieluiten loppuvuoden aikana. Työpisteesi sijaitsee Galimatiaksen päätoimipisteessä Helsingin Ruoholahdessa. Tehtävä edellyttää myös ajoittaista matkustusvalmiutta yrityksen muilla paikkakunnilla sijaitseville toimipisteille, myös toimintamme laajentuessa uusille paikkakunnille.

Henkilöstö- ja hallintopäällikkönä vastaat henkilöstö- ja palkkahallinnon sujumisesta ja toimintojen kehittämisestä. Vastuutehtäviisi kuuluvat myös kouluttajien rekrytointi- ja työsopimusasiat. Henkilöstöhallinnon asiantuntijana olet perehtynyt eri henkilöstöjärjestelmiin ja tottunut käyttämään niitä. Hallinnolliset työtehtäväsi koostuvat sen lisäksi mm. toimitiloihin liittyvistä asioista, myös toimintamme laajentuessa.  Tietoturva- ja IT-asiat eivät myöskään ole sinulle vieraita ja osallistut henkilökuntamme osaamisen kehittämiseen.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa, vähintään viiden vuoden kokemusta henkilöstö- ja työsuhdeasioiden laajasta hoitamisesta, soveltuvaa juridista osaamista sekä hyvät johtamis- ja vuorovaikutustaidot. Tehtävä edellyttää lisäksi kykyä hyvin itsenäiseen työskentelyyn ja projektien tehokkaaseen läpiviemiseen. Kokemuksen IT- ja tietosuoja-asioista katsomme eduksi.  Sinulla on erinomainen suomen kielen ja erittäin hyvä englannin kielen osaaminen, muun kielitaidon katsomme eduksi.  Käytät sujuvasti kaikkia Office-ohjelmia.

Hae tehtävää 23.10.19 mennessä. HUOM! Siirrymme uuteen rekrytointijärjestelmään ja tänä aikana emme pysty valitettavasti vastaanottamaan hakemuksia sivustomme kautta. Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse otsikolla ”Galimatias / Henkilöstö- ja hallintopäällikkö / Oma nimi” osoitteeseen mona.kukkonen@fi.experis.com.. Mainitse hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Haastattelut aloitetaan hakuajan päätyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mona Kukkonen, mona.kukkonen@fi.experis.com.

Tutustu toimintaamme:
http://www.galimatias.fi
http://www.galimatias.com/blog
https://twitter.com/galimatiasfi
https://www.linkedin.com/company/galimatias-concept-oy-ab/
https://www.facebook.com/galimatiasconcept/

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.