Henkilönostimien palautustarkastaja, Ramirent
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2019

RAMIRENT on johtava konevuokrauskonserni, joka yhdistää parhaat koneet, palvelut ja osaamisen vuokrausratkaisuiksi, jotka yksinkertaistavat asiakkaiden liiketoimintaa. Ramirent palvelee laajaa asiakaskuntaa, kuten rakentamista, teollisuutta, palvelusektoria, julkista sektoria ja kotitalouksia. Vuonna 2017 Ramirent-konsernin liikevaihto oli 724 miljoonaa euroa. Konsernilla on 2 820 työntekijää 293 toimipaikassa yhteensä kymmenessä maassa Euroopassa. Ramirent on listattu NASDAQ Helsingissä (RMR1V).

 

Ramirent – Konevuokraamo palveluksessasi www.ramirent.fi

 

Etsimme Ramirent Finland Oy:lle Ouluun

 

HENKILÖNOSTIMIEN PALAUTUSTARKASTAJAA

 

Haemme osaavien ammattilaisten joukkoon työntekijää henkilönostimien palautustarkastusten pariin. Työtehtävä on alkuun kokoaikainen määräaikaisuus elokuun loppuun. Palkkaus määräytyy valitun henkilön osaamisen mukaan.

 

Tehtäviisi kuuluu palautuvan nostinkaluston tarkastamista sekä pieniä huoltotoimenpiteitä. Työmaapalveluiden kysynnästä riippuen, tehtävä voi sisältää myös rakennuskonekaluston läpikäymistä. Annat lisäksi asiakkaille käyttöopastusta tarpeen vaatiessa.

 

Toivomme sinulta esim. sähköalan peruskoulutusta tai kokemusta pienkoneasentajan tehtävistä. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Sähkötyöturvallisuuskortti ja S2 lupa katsotaan eduksi. Työ on ulkotyötä ja vaatii hyvää fyysistä kuntoa.

 

Tehtävä vaatii erinomaista paineensietokykyä. Teet työtäsi asiakaspalveluasenteella ratkaisukeskeisesti ja laatu edellä, sillä asiakkaamme on enemmän kuin koneidensa summa. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot moninaisissakin työyhteisöissä ja sopeudut tekemiseen. Olet joustava, sitoutunut ja luotettava tekijä, joka osaa niin vaadittaessa tarttua itsenäisestikin työtehtäviin.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työn sekä mahdollisuuden päästä näyttämään osaamistasi ammattilaisten joukossa alan johtavassa yrityksessä. Hyvälle työntekijälle on tarjolla pitkäaikainen työsuhde, jossa on mahdollisuus edetä muihinkin huollon tehtäviin.

 

Ensimmäinen askel kohti uutta on jättää hakemus sivujemme www.adecco.fi kautta 21.04.2019 mennessä. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi, p. 040 649 3121 (lomalla 04.04.2019 – 08.04.2019).


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1256031
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu