(Poistunut julkaisusta)

Henkilöliikennejohtaja
Tuomi Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Henkilöliikennejohtaja

Tuomi Logistiikan henkilöliikenne tarjoaa kasvavalla Pirkanmaalla asiakkailleen kustannustehokkaita ja sujuvia kuljetuspalveluita. Näihin palveluihin kuuluvat esimerkiksi koulukuljetukset ja PALI-palvelubussit, jotka ovat näkyvästi läsnä kuntalaisten jokapäiväisessä arjessa. Pääset tutustumaan Tuomen henkilöliikennepalveluihin täältä.

Henkilöliikenteen horisontissa näkyy mielenkiintoisia haasteita, joita luotsaamaan etsimme kokenutta henkilöliikennejohtajaa. Tulevalla henkilöliikennejohtajallamme on kokemusta strategisesta toimintojen johtamisesta sekä kehityspainotteisista tehtävistä. Hänen kokonaisvastuullaan tulee olemaan henkilöliikennepalveluiden kehitys ja eteenpäin vieminen yhdessä asiantuntevan henkilöstömme kanssa. Tehtävässä on mahdollisuus vaikuttaa yhdessä hankintapalveluidemme kanssa kuljetuspalvelujen tuotantoon ja laatuun. Tulevaisuuden kehitysteemoja ovat mm. digitalisaatio, robotiikka, sekä muutokset väestörakenteessa ja kuntasektorilla. Etsimämme henkilö onkin innostunut, ratkaisuhakuinen ja kehitysmyönteinen johtaja, jolle on luontaista olla oman toimintonsa kasvot niin perinteisessä kuin sosiaalisessakin mediassa.

Etsimämme henkilö

Toivomme sinulta ymmärrystä Tuomi Logistiikan toimintaympäristöstä ja julkisen sektorin toimintamalleista. Sinulla on tuntemusta julkisen puolen henkilökuljetustarpeista, sekä olemassa olevia verkostoja kuntasektorilla. Kokonaisuuksien johtajana tulet työskentelemään erilaissa työryhmissä, ja koet luontaiseksi verkostoitumisen kuntien ja palveluntarjoajien kanssa.

Kokemus henkilöliikennepalveluiden toiminnasta tai johtamisesta antavat sinulle hyvän pohjan rohkeaan kehitykseen ja projektien läpivientiin. Digitalisaation ja robotiikan ollessa henkilöliikenteen tulevia kehityskohteita, järjestelmäpuolen kehityskokemus on tehtävässä hyödyksi.

Esimiestyön koet omaa työtäsi rikastavana tekijänä, ja arvostat ennen kaikkea mahdollistavaa ja keskustelevaa kulttuuria.

Työsuhde-edut

Tarjoamme kasvavan ja kehitysmyönteisen organisaation, jossa saat näyttää kykysi ja tutustua laajalti kaikkiin yhtiömme eri liiketoimintoihin. Mukavat ja asiantuntevat kollegat sekä pätevät esimiehet ja johto ovat tukenasi urapolullasi. Henkilöstöetuihimme ja henkilöstömme uratarinoihin voit tutustua tarkemmin urasivuillamme.

 Haku

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, lähetä meille hakemus ja CV palkkatoiveineen 24.11. mennessä hakulomakkeen kautta. Kerrothan meille hakemuksessasi, miten yllä mainitut asiat näkyvät osaamisessasi ja työhistoriassasi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, mutta työn aloitus voidaan sopia joustavasti.

Lisätietoja antaa toimitusjohtajamme Vesa Haapamäki numerosta 041-730-0406. Parhaiten tavoitat hänet 7.11 klo. 12-13:00, 15.11 klo. 8:30-9:30 ja 21.11 klo. 15-16:00. Kysymyksiä tehtävänkuvasta voit laittaa myös sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@tuomilogistiikka.fi.