(Poistunut julkaisusta)

HENKILÖKUNTAA UUTEEN MEMPHIKSEEN- VUOROMESTARI, KOKKI, VUOROPÄÄLLIKKÖ, TARJOILIJA
Hok-Elanto Memphis Ympyrätalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019

Hakaniemeen avataan syyskuussa upouusi Memphis-ravintola. Etsimme keittiöön kokkeja ja vuoromestaria, sekä saliin vuoropäälliköitä ja tarjoilijoita, joko osa-aikaiseen tai täysiaikaisiin työsuhteisiin. Memphis on rento ruokaravintola, jossa asiakkaan viihtyminen on ykkösasia! Moni tulee Memppariin syömään herkullisia snacksejä, salaatteja tai burgereita, mutta myös drinkkibaari kuhisee janoisista asiakkaista. Tule mukaan avaamaan uudenlaista ravintolaa, energiselle ja urbaanille alueelle loistavien kulkuyhteyksien päähän. Tsekkaa IG:stä @memphiskamppi.

Ennen kaikkea meitä kiinnostaa sinun persoonasi ja asenteesi työtä kohtaan. Mempparissa on rento meno, oikeasti hauskaa ja työkavereilla hyvä keskinäinen fiilis. Henkilökunta nauttii toistensa seurasta ja se näkyy sitten asiakkaillekin. Alla lisätietoa erilaisista pesteistä, joihin haemme työntekijöitä:

VUOROPÄÄLLIKKÖ

Salityöskentely on sinulle tuttua, aiempi kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi. Tarjolla on vakituinen työsuhde täysillä tunneilla(112,5h/3vkoa) HOK-Elannon kirjoilla.

TARJOILIJA

Tarjoilijoilla voi olla aiempaa kokemusta, mutta pääset hyvin töihin kiinni myös Baronan Raflateam-valmennuksen kautta (valmennus 19.-21.8.). Tarjolla vakituisia ja määräaikaisia työsuhteita 90h/3vkoa sekä lisäksi etsimme vakiextraajia. Työsopimuksen solmit joko HOK-Elannon tai Baronan kanssa.

VUOROMESTARI

Keittiötyöskentely on sinulle tuttua, aiempi kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi. Tarjolla on vakituinen työsuhde täysillä tunneilla(112,5h/3vkoa) HOK-Elannon kirjoilla.

KOKKI

Sinulla on kokemusta keittiötyöstä joko opintojen ja/tai hankitun työkokemuksen kautta. Tarjolla on vakituinen työsuhde HOK-Elannon kirjoilla ja töitä on tarjolla keskimäärin 90h/3vkoa. Työsopimuksen solmit joko HOK-Elannon tai Baronan kanssa.

Työt alkavat syyskuun alussa. Työssä tarvitset englannin ja suomen kieltä. Tähän työtehtävään tarvitaan hygieniapassi ja negatiivinen salmonella todistus. Liitäthän lisäksi hakemukseesi työ- ja opiskelutodistuksesi.

Olisiko tässä sinulle syksyksi uusi työpaikka? Hae tehtävään pian!