(Poistunut julkaisusta)

Henkilökulkuovien asentaja
ASSA ABLOY Entrance Systems Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

ASSA ABLOY henkilökulkuovia voit nähdä yhä enemmän ympäri kaupunkia mm. kauppakeskuksissa, liiketiloissa, sairaaloissa ja lentoasemilla. Liiketoimintamme on vahvassa kasvussa ja etsimme nyt pääkaupunkiseudulle vaihteleviin ja monipuolisiin tehtäviin vakituista henkilökulkuovien

ASENTAJAA

Vastuullasi on suorittaa asennuksia pääasiassa Uudenmaan alueella, mutta tarvittaessa myös esimerkiksi projektikohteissa muualla Suomessa. Työ on hyvin itsenäistä ja haasteellista. Olet oma-aloitteinen ja kokenut asentaja, joka on valmis joustamaan työtehtävien mukaan. Ymmärrät vastuusi yrityksemme edustajana ja osaat toimia asiakaspalvelijana asiakkaidemme suuntaan, etkä kaihda pienimuotoisia paperitöitäkään.

Sopiva tehtävään soveltuva koulutus on esimerkiksi automaatio- tai sähköasentaja, mutta voit olla myös kerryttänyt alan kokemusta muullakin koulutustaustalla. Arvostamme tuntemusta erityisesti oviautomatiikasta, mutta myös lukituksesta ja kulunvalvonnasta, jotka liittyvät läheisesti toimittamiimme tuotteisiin.

Sinulla on hyvät kommunikointitaidot ja teetkin päivittäin yhteistyötä kollegoidesi, alihankkijoidemme ja huolto-osastomme kanssa.

Työ vaatii ajoittaista matkustamista Suomessa.

Lisätietoja tehtävästä antavat työnjohtaja Tapio Ikonen p. 050 372 4950 ja asennuspäällikkö Sami Lempiäinen p. 050 501 1431

Lähetä hakemuksesi CV:llä varustettuna palkkatoivomuksineen 23.2.2020 mennessä sähköpostilla: tapio.ikonen@assaabloy.com.

Hakijoiden haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja valinta tehdään heti hakuajan päättymisen jälkeen.

Tutustu myös nettisivuihimme www.assaabloyentrance.fi