(Poistunut julkaisusta)

Henkilökohtaisia avustajia kesätöihin, Pääkaupunkiseutu
Posti Kotipalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Posti Kotipalvelut on henkilökohtaisen avun ja kotihoidon palvelujen kasvava ja kehittyvä toimija. Innokkaassa ja osaavassa tiimissämme työskentelee tällä hetkellä noin 700 kotihoidon ja terveysalan ammattilaista. Kasvamme ja laajennamme toimintaamme koko ajan. Rakennamme rohkeasti uusia palvelumalleja ja toimintatapoja etähoivassa ja uusien teknologioiden avulla.

Asiakas on tekemisemme ytimessä – mahdollistamme heille itsenäisen, turvallisen ja mielekkään arjen. Meiltä asiakas saa kotiin tarvitsemansa palvelut kerralla. Varmistamme asiakkaillemme laadukkaat palvelut vahvan osaamisemme, uusien toimintatapojemme ja tiimimme yhteistyön kautta. Liity kasvavaan joukkoomme ja tule tekemään yhdessä asiakkaillemme sujuva arki!

Haemme  pääkaupunkiseudulle reippaita 

henkilökohtaisia avustajia kesätöihin

kokoaikaisiin ja osa-aikaisiin työsuhteisiin sekä keikkatyöntekijöiksi

Henkilökohtaisena avustajana varmistat asiakkaidemme arkipäivän askareiden ja toimien sujumisen. Autat asiakkaitamme arjen normaaleissa toimissa, kuten kodinhoidossa, asioinnissa, ulkoilussa, harrastuksissa sekä muissa tehtävissä. Tehtäviin voi kuulua myös hoidollisia tehtäviä, kuten peseytymisessä ja ruokailussa avustamista. Työskentelet pääasiassa asiakkaidemme kotona sekä muissa vaihtuvissa ympäristöissä. 

Sinulla on

 • Avustamisen perustaidot
 • Hyvät vuorovaikutustaidot, luotettavuutta sekä reipas ja asiakaslähtöinen työote
 • Positiivinen ja ihmisläheinen asenne eri ikäisten kanssa työskentelyyn
 • 18-vuoden ikä ja riittävä suomen kielentaito
 • Aikaisempi kokemus henkilökohtaisen avustajan työstä tai hoitoalalta katsotaan eduksi
 • Voimassa oleva EA -koulutus on eduksi
   

Me tarjoamme

 • Kattavan perehdytyksen tehtävään ja innostavan tiimimme tuen
 • Monipuolisen, itsenäisen ja vaihtelevan työn
 • Ammattitaitoa vahvistavaa koulutusta
 • Ison organisaation kehittymis- ja etenemismahdollisuudet
 • Mahdollisuuden vaikuttaa työvuoroihisi sekä modernit työvälineet ja työympäristön
 • Työsuhde-edut, kuten työterveyspalvelut, liikuntaetu, työhyvinvointisäätiön tapahtumat, tuettu lounasetu, loma-asuntojen vuokraus ja yhteistyökumppaneiden alennukset

 

Posti Kotipalveluissa teet merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti merkittävää työtä, missä pääset näkemään asiakkaidemme aidon ilon päivittäisissä asiakaskohtaamisissa. Olemme inspiroiva työpaikka – pääset kannustavaan tiimiin, jossa on vahva tekemisen meininki ja aito halu onnistua yhdessä.

Olemme ajanhermolla oleva kotipalveluiden toimija. Posti Kotipalveluissa pääset oppimaan ja kehittymään kasvumme mukana ja vaikuttamaan tapoihimme toimia ja tehdä asioita. Keskitymme palvelujemme laatuun, asiakaslähtöisyyteen ja ammattiosaamiseemme. Työsi mahdollistaa hyvä perehdyttäminen, valmentava johtaminen ja toimintamme jatkuva kehittäminen. Meillä sinulla on omat pysyvät asiakkaat sekä aito mahdollisuus vaikuttaa omaan työhösi.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Etsimme työntekijöitä sekä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen että tarvittaessa työhön kutsuttaviksi työntekijöiksi. 

Lisätietoa tehtävästä antaa Heidi Boman, heidi.boman@posti.com

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi Postin rekrytointijärjestelmään 20.3.2020 mennessä osoitteessa www.posti.fi/kotipalvelut. Jos sinulla herää kysymyksiä työpaikasta voit myös ottaa yhteyttä osoitteeseen tuotanto.rekrytointi@posti.com. Huomaathan ettemme kuitenkaan vastaanota hakemuksia tähän osoitteeseen. Järjestämme myös avoimien ovien rekrytointitapahtumia joka perjantai osoitteessa Fredriksberginkatu 2, 00240 Helsinki. Tulemalla paikanpäälle pääset suoraa haastatteluun. Hae tehtävää pian, koska käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana!