Henkilökohtainen avustaja
Avustaja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2021

Haluatko sinä mukaan joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä?

Etsimme avustajaa miesasiakkaallemme Lahteen. Töitä tarjolla arkena vaihtelevia tuntimääriä, vuorot ovat 8.30-10.30, 13-17 ja 21-23.
Apua tarvitaan arjen asioissa, kuten henkilökohtaisen hygienian hoidossa avustaminen, pukeutumisapu, kodinhoidolliset tehtävät, ruokailussa avustaminen sekä asiointiapu kuten esimerkiksi kauppa-, lääkäri- ja apteekkikäynnit. Asiakas ei pääse itsenäisesti liikkumaan, joten apua tarvitaan myös siirtymisessä pyörätuoliin ja siitä pois.

Etsitkö omaan elämäntilanteeseesi sopivaa työtä? Olet kenties opiskelija, osa-aikainen työntekijä, eläkeläinen tai muuten vain etsit itsellesi lisätyötä, joka sopii juuri sinun elämääsi sekä kalenteriisi? Haluaisit tehdä tärkeää työtä, jossa pääset aidosti auttamaan? Olet lämmin, empaattinen ja tekevä ihminen? Mikäli vastasit edellä oleviin kohtiin kyllä, henkilökohtaisen avustajan työ voi olla hyvinkin juuri sinua varten!

Työssä et tarvitse alan koulutusta, ainoastaan hyvällä asenteella, positiivisuudella ja ymmärtäväisellä lähestymistavalla on merkitystä.
Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukainen.

Me Avustaja.fi Avustajapalvelussa tarjoamme lämmöllä ja kunnioituksella tuotettuja henkilökohtaisen avun palveluita kotiin ja kodin ulkopuolelle. Haluamme olla itsenäisen elämän tukena, parantamassa palvelunsaajiemme elämänlaatua.
Me valikoimme hakijoista asiakkaan toiveisiin sopivat avustajaehdokkaat ja asiakas päättää, kuka sopii parhaiten mukaan hänen arkeensa!

Täytä profiilisi sähköisen linkin kautta ja olemme sinuun yhteydessä.

Lisätietoja antaa (arkisin klo: 10-15) Anne Helppi 040 5757 003

www.avustaja.fi
Itsenäisen elämän tukena

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1540729
  • Tehtäväalue: Konsultointi
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 20.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lahti