Henkilökohtainen avustaja
Avustaja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2021

Haluatko sinä mukaan joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä?

Etsimme avustajia asiakkaillemme Naantalin alueelle. Työtä on tarjolla sekä keikkaluonteisesti että vakituisilla viikkotunneilla sekä arkisin että viikonloppuisin.

Etsitkö omaan elämäntilanteeseesi sopivaa työtä? Olet kenties opiskelija, osa-aikainen työntekijä, eläkeläinen tai muuten vain etsit itsellesi lisätyötä, joka sopii juuri sinun elämääsi sekä kalenteriisi? Haluaisit tehdä tärkeää työtä, jossa pääset aidosti auttamaan? Olet lämmin, empaattinen ja tekevä ihminen? Mikäli vastasit edellä oleviin kohtiin kyllä, henkilökohtaisen avustajan työ voi olla hyvinkin juuri sinua varten!

Avustettavan kanssa tehdään asioita, mitä hän tekisi ilman vammaa tai sairautta itsenäisesti. Tämä voi siis olla normaaleissa arjen askareissa auttamista, ruoanlaittoa, siivousta, harrastuksiin osallistumista tai jotain aivan muuta. Samoja asioita, mitä me kaikki teemme omassa elämässämme.

Työssä et tarvitse alan koulutusta, ainoastaan hyvällä asenteella, positiivisuudella ja ymmärtäväisellä lähestymistavalla on merkitystä.
Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukainen.

Me Avustaja.fi Avustajapalvelussa tarjoamme lämmöllä ja kunnioituksella tuotettuja henkilökohtaisen avun palveluita kotiin ja kodin ulkopuolelle. Haluamme olla itsenäisen elämän tukena, parantamassa palvelunsaajiemme elämänlaatua.
Me valikoimme hakijoista asiakkaan toiveisiin sopivat avustajaehdokkaat ja asiakas päättää, kuka sopii parhaiten mukaan hänen arkeensa!

Täytä profiilisi sähköisen linkin kautta ja olemme sinuun yhteydessä.

Lisätietoja antaa (arkisin klo: 10-15) Laura Kivinen 040 193 5505.

www.avustaja.fi
Itsenäisen elämän tukena

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1499926
  • Tehtäväalue: Hyvinvointi
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 28.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Naantali