Henkilökohtainen avustaja
Avustaja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2021

Haluatko sinä mukaan joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä?

Etsimme asiakkaallemme Tuusulaan kokenutta henkilökohtaista avustajaa osaksi avustajarinkiä. Työnkuvaan kuuluu mm. kodinhoidollisissa tehtävissä, ravitsemuksessa sekä henkilökohtaisessa hygieniassa avustamista. Apuvälineinä on käytössä mm. pyörätuoli ja nostolaite. Työnkuvaan kuuluu myös kertakatetrointia, johon saat perehdytyksen. Avustajalta toivomme tekevää asennetta, iloisuutta sekä luotettavuutta. Aikaisempi kokemus soveltuvasta työstä ehdoton etu.

Asiakkaalla on avustajat kahdessa vuorossa läpi viikon. Arkena työvuorot toteutuvat sekä aamu- että iltavuoroina. Viikonloppuisin on mahdollista tehdä joko lyhyempi työpäivä aamusta tai illasta, mutta myös pitkä (10h) työpäivä on mahdollinen. Työpäivät ja -vuorot on joustavasti sovittavissa sinun elämäntilanteeseesi sopivaksi. Kerrothan hakemuksessasi, etsitkö osa-aikaista iltatyötä, viikonlopputöitä, keikkaa, arkipäivätyötä vai jotain muuta. Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti perustuntipalkka + haastavan työn lisä. Kohteeseen kulkee huonosti julkinen liikenne, joten kulkemista varten tarvitset auton.

Avustaja.fi tarjoaa lämmöllä ja kunnioituksella tuotettuja henkilökohtaisen avun palveluita kotiin ja kodin ulkopuolelle. Haluamme olla itsenäisen elämän tukena, parantamassa palvelunsaajiemme elämänlaatua. Me valikoimme hakijoista asiakkaan toiveisiin sopivat avustajaehdokkaat ja asiakas päättää, kuka sopii parhaiten mukaan hänen arkeensa.

Asiakas tekee päätöksiä jo hakuaikana, joten olethan nopea täyttäessäsi hakemusta!

Lisätietoja antaa (arkisin klo 10-15) Anne Helppi 040 575 7003 .

www.avustaja.fi
Itsenäisen elämän tukena

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1485862
  • Tehtäväalue: Hyvinvointi
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 25.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tuusula