Henkilökohtainen avustaja
Avustaja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2021

Haluatko sinä mukaan joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä?

Etsimme Nurmijärvelle henkilökohtaista avustajaa nuorelle naispuoleiselle asiakkaallemme 1.7. alkaen. Apua tarvitaan arjen tukemiseen, kodin askareisiin sekä kodin ulkopuolisessa asioinnissa avustamiseen. Työpaikka sijaitsee maaseudulla, lähellä Klaukkalan keskustaa.
Avustajalta toivomme tekevää asennetta, rauhallisuutta sekä luotettavuutta. Asiakkaamme toivoo avustajalta selkeitä kommunikointitaitoja, oma-aloitteellisuutta sekä taitoa noudattaa annettuja ohjeita. Työ sisältää ruuanlaittoa, siivoamista, kaupassakäyntiä sekä avustamista henkilökohtaisessa hygieniassa.
Asiakkallamme on kissa.

Töitä on tarjolla 7 päivänä viikossa ja työpäivän pituus on yhteensä 15h, mahdollista tehdä tuplavuoro 8-23 tai 9-24 tai aamu - tai iltavuoro.
Vuoroja tarjolla sekä arkena, että viikonloppuna.
Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.

Työssä et tarvitse alan koulutusta, ainoastaan hyvällä asenteella, positiivisuudella ja ymmärtäväisellä lähestymistavalla on merkitystä.

Avustaja.fi tarjoaa lämmöllä ja kunnioituksella tuotettuja henkilökohtaisen avun palveluita kotiin ja kodin ulkopuolelle. Haluamme olla itsenäisen elämän tukena, parantamassa palvelunsaajiemme elämänlaatua. Me valikoimme hakijoista asiakkaan toiveisiin sopivat avustajaehdokkaat ja asiakas päättää, kuka sopii parhaiten mukaan hänen arkeensa!

Asiakas tekee päätöksiä jo hakuaikana, joten olethan nopea täyttäessäsi hakemusta!

Lisätietoja antaa arkisin (10-15) Anne Helppi 040 575 7003

www.avustaja.fi
Itsenäisen elämän tukena

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1466236
  • Tehtäväalue: Hyvinvointi
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Nurmijärvi