(Poistunut julkaisusta)

Henkilökohtainen avustaja
Avustaja

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2021

Haluatko sinä mukaan joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä?

Etsimme avustajaa Kaarinan Kuusistossa sijaitsevalle asiakkaallemme. Työ alkaa maaliskuussa ja avustajatarve sijoittuu pääsääntöisesti ma-pe klo 8.45-15.45 välisenä aikana, töitä tarjolla n. 2-3 viikossa.
Avustus pitää sisällään arjen askareissa, henkilökohtaisessa hygieniassa, kodinhoidossa sekä harrastuksissa avustamista. Vaikeiden allergioiden vuoksi kodin pitäminen pölyttömänä on ensiarvoisen tärkeää. Asiakkaalla myös apuvälineitä käytössä, joihin perehdytetään tarvittaessa.

Avustajalta toivomme tarkkuutta, ystävällistä asennetta sekä sitoutumista työhön. Lisäksi oma harrastuneisuus urheilun ja kuntosaliharjoittelun puolella eduksi. Allergioiden vuoksi avustajalla ei voi itsellään olla eläimiä.

Työssä et tarvitse alan koulutusta, ainoastaan hyvällä asenteella, positiivisuudella ja ymmärtäväisellä lähestymistavalla on merkitystä.

Me Avustaja.fi Avustajapalvelussa tarjoamme lämmöllä ja kunnioituksella tuotettuja henkilökohtaisen avun palveluita kotiin ja kodin ulkopuolelle. Haluamme olla itsenäisen elämän tukena, parantamassa palvelunsaajiemme elämänlaatua.
Me valikoimme hakijoista asiakkaan toiveisiin sopivat avustajaehdokkaat ja hän päättää, kuka sopii parhaiten mukaan hänen arkeensa. Asiakas tekee päätöksiä jo hakuaikana, joten olethan nopea täyttäessäsi hakemusta!

Lisätietoja antaa (arkisin klo: 10-15) Laura Kivinen 040 193 5505

www.avustaja.fi
Itsenäisen elämän tukena