(Poistunut julkaisusta)

Henkilökohtainen avustaja
Avustaja

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

Haluatko sinä mukaan joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä?

Me Avustaja.fi Avustajapalvelussa tarjoamme lämmöllä ja kunnioituksella tuotettuja henkilökohtaisen avun palveluita kotiin ja kodin ulkopuolelle. Haluamme olla itsenäisen elämän tukena, parantamassa palvelunsaajiemme elämänlaatua.

Etsitkö omaan elämäntilanteeseesi sopivaa työtä? Olet kenties opiskelija, osa-aikainen työntekijä, eläkeläinen tai muuten vain etsit itsellesi lisätyötä, joka sopii juuri sinun elämääsi sekä kalenteriisi? Haluaisit tehdä tärkeää työtä, jossa pääset aidosti auttamaan? Olet lämmin, empaattinen ja tekevä ihminen? Mikäli vastasit edellä oleviin kohtiin kyllä, henkilökohtaisen avustajan työ voi olla hyvinkin juuri sinua varten!

Avustettavan kanssa on mahdollista tehdä asioita, mitä hän tekisi ilman vammaa tai sairautta itsenäisesti. Tämä voi siis olla normaaleissa arjen askareissa auttamista, ruoanlaittoa, siivousta, töissä tai koulussa avustamista, lempilätkäjengin kannustusta jäähallilla tai jotain aivan muuta. Samoja asioita, mitä me kaikki teemme omassa elämässämme.

Etsimme lisää henkilökohtaisia avustajia osaksi Avustaja.fi-tiimiämme. Täyttämällä profiilin olemme yhteydessä sinuun ja pääset kuulemaan lisää työmahdollisuuksista kanssamme. Muistathan täyttää profiilisi tiedot myös siitä, etsitkö töitä esim. iltoihin, joustavasti vai minkälaisin kriteerein. Kerrothan myös etsitkö töitä Tuusulasta vai oletko valmis myös kulkemaan sen lähiseuduille.

Me valikoimme hakijoista asiakkaan toiveisiin sopivat avustajaehdokkaat ja he päättävät, kuka sopii parhaiten mukaan heidän arkeensa! Asiakas tekee päätöksiä jo hakuaikana, joten olethan nopea täyttäessäsi hakemusta!

Lisätietoja antaa (arkisin klo 10-14) Tinka Lehtonen puh. 0447681311.

www.avustaja.fi
Itsenäisen elämän tukena