(Poistunut julkaisusta)

Henkilökohtainen avustaja
Avustaja

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Haluatko sinä mukaan joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä?

Etsimme henkilökohtaista avustajaa miesasiakkaallemme Helsinkiin. Asiakkaamme tarvitsee apua mm. arjen askareisiin, liikkumisessa avustamiseen, päivittäiseen hygieniaan sekä kodinhoidollisiin tehtäviin. Kriteerinä avustajalle on arabian ja suomen kielen taito. Avustajilta toivotaan reippautta, luotettavuutta sekä iloista asennetta. Aikaisempi kokemus henkilökohtaisesta avustamisesta on ehdoton plussa, muttei välttämättömyys - työhön ja apuvälineisiin saat hyvän perehdytyksen!

Töitä tehdään yleensä arkipäiväpainotteisesti ma-pe klo 8.30-14.30, mutta välillä tarvetta voi olla myös viikonloppuisin. Kerrothan jo hakemuksessasi, minkälainen työmäärä sopii sinun elämäntilanteeseesi. Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukainen.

Avustaja.fi tarjoaa lämmöllä ja kunnioituksella tuotettuja henkilökohtaisen avun palveluita kotiin ja kodin ulkopuolelle. Haluamme olla itsenäisen elämän tukena, parantamassa palvelunsaajiemme elämänlaatua. Me valikoimme hakijoista asiakkaan toiveisiin sopivat avustajaehdokkaat ja asiakas päättää, kuka sopii parhaiten mukaan hänen arkeensa.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten olethan nopea!

Lisätietoja antaa (arkisin klo 10-15) Tinka Lehtonen puh. 0447681311.

www.avustaja.fi
Itsenäisen elämän tukena