(Poistunut julkaisusta)

Henkilökohtainen avustaja
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020

Oletko auttamishaluinen ihminen ja kiinnostunut tekemään merkityksellistä työtä?

Haemme nyt kesätyntekijöitä Mehiläisen henkilökohtaisiksi avustajiksi Raaseporin alueelle. Työssäsi autat asiakkaitamme selviytymään niissä arjen askareissa, joihin hän vammansa tai sairautensa takia apua tarvitsee.

Henkilökohtainen avustaminen on:
- avustamista päivittäisissä arjen askareissa (kuten kodinhoito, ruuanlaitto, pyykinpesu, pukeutuminen)
- avustamista harrastuksissa ja päivittäisissä toimissa kodin ulkopuolella (esimerkiksi kaupassa käynti, asiointi, harrastuksissa käynti)
- työtä, jota mahdollista tehdä päivä- ja iltavuoroissa, kaikkina viikonpäivinä. Huomioi maksettavat ilta-, la- ja pyhälisät.
- työaikoihin ja työmääriin voit itse vaikuttaa. Työvuorojesi suunnittelussa otamme huomioon toiveesi ja elämäntilanteesi: päätyön lisäksi avustaminen sopii erinomaisesti mm. opiskelijoille, eläkeläisille tai muille sivutyötä haluaville.

Jokaisella toisen ihmisen auttamisen luontevaksi kokevalla on mahdollisuus toimia henkilökohtaisen avustamisen ihmisläheisessä asiakastyössä: avustajan työhön ei ole tutkintovaatimusta.

Sosiaalialan koulutus tai työkokemus vastaavista tehtävistä on toki hyväksi, mutta ei välttämättömyys; Henkilökohtaisen avustajan tehtävissä pärjää luotettavuudella, oma-aloitteisuudella ja käytännön järjellä. Työhön edellytetään vähintään riittävää suomenkielentaitoa, jotta asioiden hoito ja kommunikointi onnistuu hyvin.

"Avustamisesta tulee hyvä mieli asiakkaalle sekä avustajana minulle itselleni!"

Kotipalvelu Mehiläisellä sinun on mahdollista käyttää uutta, helppoa ja ilmaista OmaTyö-sovellustamme, millä otat kätevästi vastaan tarjottuja avustusvuoroja sekä kuittaat tehdyt työtuntisi omalla älypuhelimellasi.

Pääset tutustumaan sovellukseen tämän linkin takaa:
https://www.youtube.com/watch?v=MOt6_b42Hs4

Tervetuloa tekemään työtä jolla on tarkoitus!

Länsi-Uudenmaan palvelukoordinaattori Kati Laaksonen kati.laaksonen@mehilainen.fi