(Poistunut julkaisusta)

Henkilökohtainen avustaja, osa-aikainen
Avustaja

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2021

Haluatko sinä mukaan joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä?

Etsimme Salon Pertteliin henkilökohtaista avustajaa kehitysvammaiselle tytölle. Asiakkaamme tarvitsee apua arjen askareiden opetteluun, koulutöihin ja harrastusten pariin. Avustajalta hän toivoo tekevää asennetta sekä liikunnallisuutta. Näiden lisäksi tärkeitä ominaisuuksia avustajalle on luotettavuus, halu tehdä tärkeää työtä sekä mielellään aiempaa kokemusta kehitysvammaisten avustamisesta.

Töitä tehdään arkisin koulun jälkeen ja viikonloppuna. Työtunteja viikossa noin 10, vuorot sovittavissa asiakkaan kanssa. Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan mukainen. Työt alkavat helmikuun alusta. Mikäli toiveenasi on saada enemmän tunteja, voimme aina selvittää mahdollisuutta yhdistää myös muita kohteita työkalenteriisi!

Avustaja.fi tarjoaa lämmöllä ja kunnioituksella tuotettuja henkilökohtaisen avun palveluita kotiin ja kodin ulkopuolelle. Haluamme olla itsenäisen elämän tukena, parantamassa palvelunsaajiemme elämänlaatua. Me valikoimme hakijoista asiakkaan toiveisiin sopivat avustajaehdokkaat ja asiakas päättää, kuka sopii parhaiten mukaan hänen arkeensa!

Asiakas tekee päätöksiä jo hakuaikana, joten olethan nopea täyttäessäsi hakemusta!

Lisätietoja antaa (arkisin klo 10-15) Laura Kivinen puh. 040 1935505

www.avustaja.fi
Itsenäisen elämän tukena