(Poistunut julkaisusta)

Henkilökohtainen avustaja, osa-aikainen
Avustaja

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2020

Haluatko sinä mukaan joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä?

Me Citywork Avustajapalvelussa (tuttavallisemmin Avustaja.fi) tarjoamme lämmöllä ja kunnioituksella tuotettuja henkilökohtaisen avun palveluita kotiin ja kodin ulkopuolelle. Haluamme olla itsenäisen elämän tukena.

Etsimme henkilökohtaista avustajaa asiakkaallemme Salon keskustaan. Tehtävänäsi on avustaa asiakastamme hänen päivittäisissä toimissaan, ruoanlaitossa, hygieniassa sekä kodin ulkopuolisessa asioinnissa. Liikkumiseen asiakkaalla on apuvälineenä rollaattori sekä pyörätuoli. Työpäivän pituus on 8h ja töitä on tarjolla 2-4 päivänä viikossa.

Toivomme avustajalta luotettavuutta, lämminhenkisyyttä sekä oma-aloitteisuutta. Työhön et tarvitse välttämättä aikaisempaa kokemusta, mutta siitä voi olla hyötyä. Tärkeintä työssä on kuitenkin hyvä asenne. Työt alkavat marraskuun alussa ja hommia riittää ainakin 5/2021 saakka. Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.

Käytössämme on oma profiilijärjestelmämme, minkä kautta etsimme sopivia avustajia avustettaville. Mitä kattavamman ja kiinnostavamman profiilin täytät, sitä helpommin avustettava sinulle löytyy. Profiilin täyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Täytä profiilisi sähköisen linkin kautta ja olemme sinuun yhteydessä, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja antaa (arkisin klo 10-13) Tinka Lehtonen puh. 0447681311.
www.avustaja.fi
Itsenäisen elämän tukena