(Poistunut julkaisusta)

Henkilökohtainen avustaja, osa-aikainen
Avustaja

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2020

Haluatko sinä mukaan joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä?

Me Citywork Avustajapalvelussa (tuttavallisemmin Avustaja.fi) tarjoamme lämmöllä ja kunnioituksella tuotettuja henkilökohtaisen avun palveluita kotiin ja kodin ulkopuolelle. Haluamme olla itsenäisen elämän tukena, parantamassa palvelunsaajiemme elämänlaatua.

Etsimme avustajaa asiakkaallemme Joensuuhun. Avustuksen tarve olisi n. kerran kuukaudessa 2-3/h kerrallaan ja aika on joustavasti sovittavissa. Työnkuvaan kuuluu kodin askareissa ja siivouksessa avustaminen sekä asioilla käyminen.

Arvostamme avustajalta positiivista asennetta, ihmisläheisyyttä sekä ahkeruutta. Työajan joustavuuden vuoksi soveltuu erinomaisesti esimerkiksi toisen työn tai opintojen oheen!

Käytössämme on oma profiilijärjestelmämme, minkä kautta etsimme sopivia avustajia avustettaville. Mitä kattavamman ja kiinnostavamman profiilin täytät, sitä helpommin avustettava sinulle löytyy. Avustettavat etsivät avustajia myös suoraan järjestelmästä.

Täytä profiilisi sähköisen linkin kautta ja olemme sinuun yhteydessä. Olethan ripeä, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja antaa (arkisin klo 10-13) Tinka Lehtonen puh. 0447681311.

www.avustaja.fi
Itsenäisen elämän tukena