(Poistunut julkaisusta)

Henkilökohtainen avustaja, osa-aikainen
Avustaja

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2020

Haluatko sinä mukaan joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä?

Me Citywork Avustajapalvelussa (tuttavallisemmin Avustaja.fi) tarjoamme lämmöllä ja kunnioituksella tuotettuja henkilökohtaisen avun palveluita kotiin ja kodin ulkopuolelle. Haluamme olla itsenäisen elämän tukena, parantamassa palvelunsaajiemme elämänlaatua.

Etsimme avustajaa Turussa asuvalle asiakkaallemme. Töitä on asiakkaan luona tarjolla pääsääntöisesti 4,5h/pv ja intervallijaksojen vuoksi töitä on kerrallaan 2 viikkoa, jonka jälkeen 2 viikkoa vapaata (korona-aikana voi olla muutoksia). Halutessasi voimme täyttää vapaaviikkojen kalenteria myös muiden avustuskohteidemme työvuoroilla! Työnkuvaan kuuluu liikkumisessa, arjen askareissa ja asioinnissa avustaminen. Avustaja auttaa myös kulkemisissa ajamalla asiakkaan autoa, joten omistathan ajokortin! Työt alkavat jo elokuun aikana.

Etsimämme avustaja on huolellinen, joustava ja tekee työtään sydämellään. Työssä et tarvitse alan koulutusta, ainoastaan asenteella, positiivisuudella ja ymmärtäväisellä lähestymistavalla on merkitystä. Avustajan työtä pystyy tekemään myös oman elämäntilanteen mukaisesti.

Täytä profiilisi pian sähköisen linkin kautta ja olemme sinuun yhteydessä!

Lisätietoja antaa (arkisin klo 8-14) Tinka Lehtonen puh. 0447681311. Viikonloppuna saat minut kiinni tekstiviestillä!

www.avustaja.fi
Itsenäisen elämän tukena