(Poistunut julkaisusta)

Henkilökohtainen avustaja, osa-aikainen
Avustaja

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.6.2020

Haluatko sinä mukaan joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä?

Me Citywork Avustajapalvelussa (tuttavallisemmin Avustaja.fi) tarjoamme lämmöllä ja kunnioituksella tuotettuja henkilökohtaisen avun palveluita kotiin ja kodin ulkopuolelle. Haluamme olla itsenäisen elämän tukena, parantamassa palvelunsaajiemme elämänlaatua.

Avustajan työ sopii moneen eri elämäntilanteeseen, ihmisläheisestä työstä kiinnostuneille ja jo alan ammattilaisille. Avustettavan kanssa on mahdollista tehdä asioita, mitä hän tekisi itsenäisesti ilman vammaa tai sairautta. Tämä voi siis olla normaaleissa arjen askareissa auttamista, töissä tai koulussa avustamista, hauskaa hengailua elokuvissa, lempilätkäjengin kannustusta jäähallilla tai jotain aivan muuta.

Kaikissa työtehtävissä et tarvitse alan koulutusta, ainoastaan asenteella, positiivisuudella ja ymmärtäväisellä lähestymistavalla on merkitystä. Avustajan työtä pystyy tekemään oman elämäntilanteen mukaisesti. Avustajaksi voi lähteä esimerkiksi opiskeluiden ohella, vakkariduunina, lisätyönä tai eläkepäivien iloksi.

Käytössämme on oma profiilijärjestelmämme, minkä kautta etsimme sopivia avustajia avustettaville. Mitä kattavamman ja kiinnostavamman profiilin täytät, sitä helpommin avustettava sinulle löytyy. Avustettavat etsivät avustajia myös suoraan järjestelmästä. Profiilin täyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Täytä profiilisi sähköisen linkin kautta ja olemme sinuun yhteydessä!

Lisätietoja antaa (arkisin klo 12-14) Juri Savtschenko puh. 040 357 8196.

Voit lähettää hakemuksen myös sähköpostilla: juri@citywork.fi

www.avustaja.fi

Itsenäisen elämän tukena