Henkilökohtainen avustaja, KoskiHoiva Oy (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2021

Asiakkaamme KoskiHoiva Oy on kotimainen hoivapalvelualan yritys, joka toimii Pirkanmaan alueella. KoskiHoiva tuottaa monipuolisia ja laadukkaita palveluja kotiin, jotta heidän asiakkaansa voivat elää yksilöllistä ja mielekästä arkea omassa tutussa kotiympäristössään. Perustajaomistajien ideana oli perustaa yritys, jonka arvot pohjautuvat hyvään palveluun, paikallisuuteen ja suomalaisen työn arvostukseen. KoskiHoiva työllistää tällä hetkellä n. 100 hoivapalvelun ammattilaista. 


Etsimme heille nyt

HENKILÖKOHTAISTA AVUSTAJAA

Pirkanmaalle.


Minkälaisesta tehtävästä on kyse?

Henkilökohtaisena avustajana työskentelet KoskiHoivan asiakkaiden arjen apuna kunnioittaen heidän yksilöllisiä toiveitaan ja tarpeitaan. Tulet avustamaan asiakkaita ruokailussa, liikkumisessa, peseytymisessä ja pukeutumisessa. Lisäksi avustat erilaisissa arjen askareissa, kuten siivoamisessa, ruoanlaitossa, pyykkihuollossa sekä muissa asioinneissa. Kyseessä on pitkäaikainen työsuhde, ja työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti klo 06-23 väliselle ajalle maanantaista sunnuntaihin.

Millaista henkilöä etsimme?

Etsimämme henkilö on aidosti motivoitunut työskentelemään henkilökohtaisena avustajana! Hakijalta odotamme palvelualttiutta, positiivista asennetta, tunnollisuutta sekä halua työskennellä itsenäisessä työssä. Toivomme, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä työskentelet sujuvasti muuttuvissa tilanteissa ja paineen alla.

Eduksi katsomme tehtävään soveltuvan tutkinnon (esim. hoiva-avustaja, kodinhoitaja tai kotityö- ja puhdistuspalvelujen tutkinto) sekä aikaisemman kokemuksen kotipalveluissa työskentelystä, mutta aiempi alan kokemus tai koulutus ei ole välttämätöntä, sillä saat hyvän perehdytyksen tehtäviin! Etsimältämme henkilöltä löytyy kuitenkin perustaidot ruuanlaittoon, siivoukseen ja tekstiilihuoltoon. Lisäksi odotamme hakijalta B-ajokorttia sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Voimassa olevan hygieniapassin ja ensiapukortin sekä oman auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksesi.

Mitä asiakkaamme tarjoaa sinulle?

KoskiHoivalle työllistyessäsi saat pitkäaikaisen työpaikan iloisessa ja ammattitaitoisessa tiimissä sekä viihtyisässä ja kasvavassa organisaatiossa! Työnantajana KoskiHoiva on joustava ja kannustava.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta jo tänään, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=872

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n HR-koordinaattori Tiia Pösö, p. 044 740 4504.

 Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot