(Poistunut julkaisusta)

Henkilökohtainen avustaja, Etelä-Sipoo
Avustaja

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2021

Haluatko sinä mukaan joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä?

Etsimme Etelä-Sipooseen henkilökohtaista avustajaa naispuoleiselle asiakkaallemme. Apua tarvitaan arjen tukemiseen, kodin askareisiin sekä kodin ulkopuolisessa asioinnissa avustamiseen. Työpaikka sijaitsee maaseudulla, joten kulkemista varten tarvitset auton. Asiakkaamme asuu omakotitalossa eläinten parissa, joiden kanssa pääset myös puuhailemaan. Avustajalta toivomme tekevää asennetta, iloisuutta sekä luotettavuutta.

Töitä on tarjolla 1-5 arkipäivänä viikossa ja työpäivän pituus on 9h (klo 8-17). Tarvittaessa töitä voi tehdä myös klo 8-16. Työpäivät on joustavasti sovittavissa sinun elämäntilanteeseen sopivaksi. Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.

Avustaja.fi tarjoaa lämmöllä ja kunnioituksella tuotettuja henkilökohtaisen avun palveluita kotiin ja kodin ulkopuolelle. Haluamme olla itsenäisen elämän tukena, parantamassa palvelunsaajiemme elämänlaatua. Me valikoimme hakijoista asiakkaan toiveisiin sopivat avustajaehdokkaat ja asiakas päättää, kuka sopii parhaiten mukaan hänen arkeensa!

Asiakas tekee päätöksiä jo hakuaikana, joten olethan nopea täyttäessäsi hakemusta!

Lisätietoja antaa (arkisin klo 10-15) Tinka Lehtonen puh. 0447681311.

www.avustaja.fi
Itsenäisen elämän tukena