(Poistunut julkaisusta)

Henkilökohtainen avustaja, arkityöaikaan sijoittuva
Avustaja

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2021

Haluatko sinä mukaan joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä?

Etsimme avustajaa Kaarinan Kuusistossa sijaitsevalle asiakkaallemme. Avustus pitää sisällään mm. arjen askareissa, vaatehuollossa, henkilökohtaisessa hygieniassa, kodinhoidossa sekä harrastuksissa avustamista. Vaikeiden allergioiden vuoksi kodin pitäminen pölyttömänä on ensiarvoisen tärkeää. Aikaisempi kokemus henkilökohtaisesta avustamisesta on plussaa, muttei pakollista. Työ alkaa hyvällä perehdytyksellä!

Työ alkavat helmi-/maaliskuun vaihteessa ja avustajatarve sijoittuu pääsääntöisesti ma-pe klo 8.45-15.45 väliseen aikaan. Töitä tarjolla n. 2-3 vuoroa viikossa ja työpäivät ovat joustavasti sovittavissa. Sopii myös hyvin esim. etäopiskelun oheen!

Avustajalta toivomme tarkkuutta, ystävällistä asennetta sekä sitoutumista työhön. Lisäksi oma harrastuneisuus urheilun ja kuntosaliharjoittelun puolella eduksi. Allergioiden vuoksi avustajalla ei voi itsellään olla eläimiä.

Me Avustaja.fi Avustajapalvelussa tarjoamme lämmöllä ja kunnioituksella tuotettuja henkilökohtaisen avun palveluita kotiin ja kodin ulkopuolelle. Haluamme olla itsenäisen elämän tukena, parantamassa palvelunsaajiemme elämänlaatua. Valikoimme hakijoista asiakkaan toiveisiin sopivat avustajaehdokkaat ja hän päättää, kuka sopii parhaiten mukaan hänen arkeensa.

Asiakas tekee päätöksiä jo hakuaikana, joten olethan nopea täyttäessäsi hakemusta!

Lisätietoja antaa (arkisin klo: 10-14) Tinka Lehtonen puh. 044 768 1311.

www.avustaja.fi