(Poistunut julkaisusta)

Henkilökohtainen avustaja, aistivammoihin perehtynyt
Avustaja

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Haluatko sinä mukaan joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä?

Etsimme Oulun alueelle henkilökohtaista avustajaa, jolla on aikaisempaa kokemusta aistivammaisten parissa toimimisesta. Erityisesti tällä hetkellä tarvitaan avustajaa näkövammaisten asiakkaidemme henkilökohtaisen avun pariin. Avustajalta toivomme tekevää asennetta, luotettavuutta sekä halua tehdä merkityksellistä työtä.

Etsitkö omaan elämäntilanteeseesi sopivaa työtä? Olet kenties opiskelija, osa-aikainen työntekijä, eläkeläinen tai muuten vain etsit itsellesi lisätyötä, joka sopii juuri sinun elämääsi sekä kalenteriisi? Haluaisit tehdä tärkeää työtä, jossa pääset aidosti auttamaan? Olet lämmin, empaattinen ja tekevä ihminen? Mikäli vastasit edellä oleviin kohtiin kyllä, voit olla hyvinkin etsimämme henkilö.

Avustettavan kanssa on mahdollista tehdä asioita, mitä hän tekisi ilman vammaa tai sairautta itsenäisesti. Tämä voi siis olla normaaleissa arjen askareissa auttamista, ruoanlaittoa, siivousta, töissä tai koulussa avustamista, lempilätkäjengin kannustusta jäähallilla tai jotain aivan muuta. Samoja asioita, mitä me kaikki teemme omassa elämässämme.

Etsimme lisää henkilökohtaisia avustajia osaksi Avustaja.fi-tiimiämme. Täyttämällä profiilin olemme yhteydessä sinuun ja pääset kuulemaan lisää työmahdollisuuksista kanssamme. Muistathan täyttää profiilisi tiedot myös siitä, etsitkö töitä esim. iltoihin, joustavasti vai minkälaisin kriteerein. Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukainen.

Asiakas tekee päätöksiä jo hakuaikana, joten olethan nopea täyttäessäsi hakemusta!

Lisätietoja antaa (arkisin klo 10-15) Tinka Lehtonen puh. 0447681311.

www.avustaja.fi
Itsenäisen elämän tukena