(Poistunut julkaisusta)

Henkilökohtainen avustaja, 85h/kk
Avustaja

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

Haluatko sinä mukaan joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä?

Etsimme Oulun Ritaharjuun henkilökohtaista avustajaa asiakkaallemme. Työnkuvaan kuuluu arjen askereissa, kodinhoidollisissa tehtävissä, kodin ulkopuolisessa asioinnissa ja harrastustoiminnassa (kuntosalilla käynti, ulkoilu) avustamista. Asiakkaamme mielenkiinnon kohteisiin kuuluu ruoanlaitto, eritoten eksoottiset ruoat - mikäli jaat saman kiinnostuksen, on siitä ehdottomasti etua! Avustajalta toivomme tekevää asennetta, iloisuutta sekä luotettavuutta. Työ ei sisällä hoidollista avustamista tai raskaita nostoja.

Asiakkaalla on myönnetty tunteja 85h/kk, mutta kaikkia tunteja ei välttämättä tule käytettyä. Työpäivät ja -ajat on joustavasti sovittavissa arjen aamupäiviin sekä välillä tarvittaessa viikonlopuille. Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Ritaharjuun pääsee hyvin kuljettua myös linja-autolla.

Avustaja.fi tarjoaa lämmöllä ja kunnioituksella tuotettuja henkilökohtaisen avun palveluita kotiin ja kodin ulkopuolelle. Haluamme olla itsenäisen elämän tukena, parantamassa palvelunsaajiemme elämänlaatua. Me valikoimme hakijoista asiakkaan toiveisiin sopivat avustajaehdokkaat ja asiakas päättää, kuka sopii parhaiten mukaan hänen arkeensa!

Asiakas tekee päätöksiä jo hakuaikana, joten olethan nopea täyttäessäsi hakemusta!

Lisätietoja antaa (arkisin klo 10-15) Tinka Lehtonen puh. 0447681311.

www.avustaja.fi
Itsenäisen elämän tuken