Henkilöitä tuotannon ja kunnossapidon tehtäviin
Stena Recycling Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2019

Haemme työntekijöitä tuotannon ja kunnossapidon tehtäviin Porin Tahkoluodon murskalaitokselle. Porin Tahkoluodossa toimiva kierrätyslaitos on Stena Recycling Oy:n prosessilaitos Suomessa. Laitoksella otetaan vastaan esikäsiteltyjä, kierrätyskelpoisia sekalaisia metallijakeita, jotka käsittelyn jälkeen toimitetaan hyödynnettäväksi teollisuuteen tai muulla tavalla hyödynnettäväksi. Kierrätyslaitoksen toiminta-alueella sijaitsevat kierrätysmateriaalien vientivarastot ja kaapeliromun käsittelytoiminnot sekä niihin liittyvät tukitoiminnot, kuten vastaanotto ja lastaus.

Haemme yhteensä viittä henkilöä tuotannon ja kunnossapidon työtehtäviin.

Tehtävissä tarvittava kokemus ja osaaminen

Onnistut tehtävässä, jos olet oma-aloitteinen, yhteistyötaitoinen, huolellinen, itseohjautuva, asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on myös paineensietokykyä. Olet halukas talonmiehen töihin, etkä vierasta lapionvarteen tarttumistakaan. Työssä on tarpeellista ymmärtää englanninkielisiä kirjallisia ohjeita. Tarvitset myös ymmärrystä Lean- ja 5S-toimintatavasta (voimme kouluttaa sinua tähän).

Tehtävissä katsotaan eduksi muutaman vuoden kokemus kierrätysalalta. Tehtävät vaativat myös Microsoft Office-ohjelmiston sujuvia peruskäyttötaitoja (vähintään Excel ja Word). Kyseessä on kaksivuorotyö.

Katso alta lisää tietoa eri tehtävistä ja niissä tarvittavasta osaamisesta.

Materiaalin vastaanottohenkilö, vaakatoiminnot

Tehtäviisi kuuluvat:

  • materiaalien vastaanotto ja lähetystoiminnot
  • saapuvan materiaalin tarkastus
  • kuormien vaakaus ja dokumenttien luonti
  • materiaalin analysointi ja raportointi
  • erilaisten raportointipohjien ylläpito

Katsomme eduksi koneenajotaidot (pyöräkuormaaja ja trukki). Tarvittaessa Stena voi järjestää koneenajokoulutuksen.

Koneenkuljettaja

Tehtävänäsi on materiaalien vastaanotto, lastaus ja varastointitoimet (sisältäen materiaalien tarkastus, lajittelu, jalostustehtävät ja leikkaustoiminnot) sekä erilaisten raportointipohjien ylläpito.

Koneenkuljettajan tehtävässä katsotaan eduksi muutaman vuoden koneenkäsittelytaito (materiaalikone, kaivinkone, pyöräkuormaaja, trukki ja liukuohjattavan pyöräkuormaaja sekä leikkurit) sekä huolto- ja kunnossapitokokemus.  

Tuotannon prosessinohjaaja

Tehtäviisi kuuluvat: tuotannon prosessivalvonta ja -ohjaus sekä käyttäjäkunnossapito, tuotanto-ohjelmistojen käyttö sekä erilaisten raportointipohjien (Excel yms.) ylläpito.

Tehtävässä tarvitaan muutaman vuoden kokemus teollisuuden prosessinohjaustehtävistä. Koneenajotaito katsotaan eduksi (pyöräkuormaaja, trukki). 

Kunnossapitoasentajia (mekaaninen/sähkö)

Haemme kahta kunnossapitoasentajaa teollisuuden huolto-, korjaus- ja kunnossapitotöihin. Työtehtäviin kuuluu myös dokumentaation luomista ja ylläpitoa. Tehtävä edellyttää ammatillista osaamista ja kokemusta systemaattisesta vianhausta sekä aikaisempaa kokemusta teollisuuden kunnossapitotöistä.

Mekaanisessa kunnossapitoasennustehtävässä katsotaan eduksi teollisuushydrauliikan sekä työkoneiden ja -laitteiden korjaus- ja huolto-osaaminen.

Sähkökunnossapito-tehtävässä odotamme sinulta sähköalan koulutusta (S2/S3-pätevyys katsotaan eduksi). Arvostamme myös kokemusta ohjaus- ja sähkönsyöttöjärjestelmien systemaattisesta vianhausta ja kunnossapidon tietojärjestelmän käytöstä sekä kokemuksesta Siemens S7-logiikoista.

Tartu tilaisuuteen

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäkestoiseen työhön. Sinulla on myös mahdollisuus kehittyä ja omalta osaltasi edistää kierrätystoimintaa. Toimimme alalla, jonka kasvunäkymät ovat vahvat.

Hae mukaan joukkoomme ja lähetä hakemuksesi ja CV:si alla palkkatoiveineen olevan linkin kautta viimeistään 13.2. Kerro, mitä tehtävää haet. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa murskalaitoksen päällikkö Jouni Ruuhimäki. Tavoitat Jounin numerosta 040 540 2020 tai jouni.ruuhimaki@stenarecycling.fi

 

Meidän maailmassamme yksikään materiaali ei ole käytetty loppuun. Keräämällä ja jalostamalla yritysten tuotannossa ja muussa toiminnassa syntyvät jätemateriaalit, annamme niiden jatkaa elämänsä uusissa tuotteissa tai uutena energiana. Näin teemme kierrätyksestä kestävää liiketoimintaa, ja maksimoimme yhdessä asiakkaidemme kanssa maapallon uusiutumattomien materiaalien kierrätyksen. Tämä työ ei lopu koskaan, se alkaa tästä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1224798
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pori, Satakunta Kaikki