Henkilöitä teollisuuden eri tehtäviin
Barona Teollisuus Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2021

Etsitkö työtä Kemin biotuotetehtaan projektiin liittyen? Meillä on tarvetta juuri sinun kyvyillesi. Tarjolla on useita paikkoja yleisiin ja avustaviin tehtäviin.

Työtehtävät

Haemme skarppeja tekijöitä teollisuuden monipuolisiin tehtäviin Kemin alueelle. Työtehtävät tulevat olemaan esimerkiksi prosessien, teollisuusalueen, jälkikäsittelyn ja kokoonpanon parissa – ota oma paikkasi jättämällä hakemus!

Mitä odotamme sinulta

Emme vaadi aiempaa täsmäkokemusta, vaan uskomme, että oikealla asenteella ja innokkuudella oppia pääsee pitkälle! Me Baronalla uskomme, että jokaisesta voi can do -asenteella kasvaa varsinainen huippuosaaja!

Kuitenkin muutamat erityisominaisuudet saattavat heittää sinut hakijoiden kärkijoukkoon:

Palo teknisiin askareihin. Jos huolto- ja korjaushommat saavat näppisi polttelemaan, voisit viihtyä teollisuuden töissä.

Tekniset opinnot.

Skarppi mieli, tarkat kädet. Teollisuuden hommissa arvostetaan näppäriä, ajattelevia ja aikaansaavia tekijöitä.

Valmiina joustaviin työpäiviin.

Suomen kielen taito

Ajokortti. Joissain tehtävissä edellytetään ajokorttia.

Tarjoamme sinulle

Barona on vakavarainen työnantaja ja työntekijät ovat meille tärkein voimavara. Me pidämme työntekijöistämme huolta ja tarjoamme kilpailukykyiset edut. Meillä saa kehittyä työssä ja olla oma itsensä. Uskomme omannäköisiin työuriin ja siihen, että yhdessä löydämme sinulle parhaiten sopivan työpaikan. Noudatamme alan voimassa olevaa työehtosopimusta ja palkkaus on TES:n mukainen.

Kuulostaako hyvältä?

Niin meidänkin mielestä! Lähetä hakemuksesi pian, parhaimmat paikat viedään nopeasti. Jätä siis hakemuksesi jo tänään!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot