(Poistunut julkaisusta)

Henkilöitä koulutettavaksi tuotantotyöntekijöiksi
Orion Diagnostica Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019

Haemme useita oma-aloitteisia ja oppimiskykyisiä henkilöitä koulutettavaksi tuotantotyöntekijöiksi vuorotöihin terveydenhuoltoa edistävän teollisuuden tehtäviin. Työsuhteet ovat aluksi määräaikaisia vuoden loppuun/ensi keväälle, mutta mahdollisuus jatkoon on myös olemassa. Työpaikka sijaitsee Espoossa hyvien kulkuyhteyksien varrella, Urheilupuiston metroaseman läheisyydessä.

Haemme arvostetulle ja luotettavalle yhteistyökumppanillemme Orion Diagnosticalle Espooseen uusia työntekijöitä koulutettavaksi diagnostisten testien valmistustehtäviin. Orion Diagnostica kehittää, valmistaa ja markkinoi nopeita, luotettavia ja helppokäyttöisiä diagnostisia testejä ja testiratkaisuja terveydenhuollon ammattilaisille.

Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja koulutuksen käytännön opastuksen kautta. Työt ovat sekä tuotantokoneiden avulla että käsin suoritettavaa tuotteiden kappalevalmistusta, laadunvarmistusta ja pakkausta. Työ sisältää myös tuotantokoneiden puhdistamista, säätämistä ja pienten häiriöiden poistamista. Työt ovat siisteissä tiloissa tapahtuvia testituotteiden valmistuksen eri työvaiheita ja töitä tehdään kahdessa vuorossa, joskus myös viikonloppuisin. Kaikki työvaiheet dokumentoidaan suomeksi.

Työssä tarkkuus, hyvä oppimiskyky sekä tunnollinen ja huolellinen asenne ovat avaimet onnistumiseen. Toivomme sinulta motivoitunutta ja oma-aloitteista asennetta. Lisäksi toivomme, että sopeudut helposti uusiin tilanteisiin ja muutoksiin työssä sekä suhtaudut avoimesti uusiin lähestymistapoihin ja ehdotuksiin. Tutustu tarkemmin tuotantotyöntekijän tehtävään Orion Diagnosticalla tästä: https://youtu.be/CYSE4IkC3LA

Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä ja kouluttautua diagnostiikkateollisuuden ammattilaiseksi erittäin arvostettuun ja menestyvään Suomessa toimivaan yritykseen. Työtä tehdään viihtyisissä tiloissa hyvien työkaverien ympäröimänä tiimissä, jossa jokainen osallistuu aktiivisesti tiimin toimintaan ja tuo siihen oman panoksensa. Meillä teet vastuullista työtä ja olet merkittävä osa ihmisten hyvinvoinnin edistämistä.

Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja tuemme henkilökunnan harrastuneisuutta. Orion Diagnostica on savuton työpaikka.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta ilmoituksesta, niin haethan paikkaa pian, sillä ne täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. Lisäksi valituille henkilöille tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.