(Poistunut julkaisusta)

Henkilöitä koulutettavaksi tuotantotehtäviin
TKM TTT Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Haemme yhteistyökumppanillemme TKM TTT Finland Oy:lle uusia työntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen Akaan Toijalaan. Haku toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa, mutta työsuhteet solmitaan TKM TTT:n kanssa. Haemme

HENKILÖITÄ KOULUTETTAVAKSI TUOTANTOTEHTÄVIIN

Avoimet tehtävät ovat tällä hetkellä puhdistuspalojen juotossa ja tuotteiden viimeistelytyövaiheissa. Tehtävissä et tarvitse metallialan perustutkintoa tai aikaisempaa kokemusta konepajatyöstä, meillä saat hyvän opastuksen tehtäviin ja aito mielenkiinto uuden oppimiseen onkin yksi tärkeimmistä ominaisuuksistasi. Tueksesi saat myös hyvän ja ammattitaitoisen työporukan, jossa on mukava työskennellä.

Toivomme sinulta:

• aktiivista ja positiivista asennetta työntekoa kohtaan

• intoa oppia ja kouluttautua ammattilaiseksi työn kautta

• huolellisuutta ja tarkkuutta sekä kykyä pitkäjänteiseen työskentelyyn

• vuorotyövalmiutta

Tarjoamme pitkän työsuhteen vakavaraisessa ja arvostetussa yrityksessä moderneissa tuotantotiloissa hyvien työkaverien ympäröimänä. Lisäksi työsuhde-etuihin kuuluu laaja työterveyshuolto ja herkullista kotiruokaa tarjoava ruokala. Tuotantotiloihin on myös hyvät kulkuyhteydet, sillä ne sijaitsevat vain kilometrin päässä Toijalan juna-asemalta.

Tutustu työskentelyyn TKM TTT:llä tarkemmin täältä: https://youtu.be/kI1JFRvUGEs

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö ja kiinnostuit, niin haethan paikkaa pikaisesti oheisen linkin kautta. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan kevään 2019 aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Miikka Innala, puh, 0504715136 Edellytykset työnsaannille:

  • Oppimishalu

    Edellytykset työnsaannille: Oppimishalu