(Poistunut julkaisusta)

Henkilöitä koulutettavaksi tuotantotehtäviin
TKM TTT Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2018

Haemme yhteistyökumppanillemme TKM TTT Finland Oy:lle uusia työntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen Akaan Toijalaan. Haku toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa, mutta työsuhteet solmitaan TKM TTT:n kanssa. Haemme

HENKILÖITÄ KOULUTETTAVAKSI TUOTANTOTEHTÄVIIN

Tarkemmat työtehtävät räätälöidään yhdessä valitun henkilön toiveiden ja osaamisen mukaisesti. TKM TTT:llä voit suuntautua ja kouluttautua esimerkiksi yleisiin tuotanto- tai varastotehtäviin tai syvällisemmin metallin ja tuotteiden työstämiseen kuten oikomiseen, sorvaukseen, kokoonpanoon tai laserleikkaamiseen.

Toivomme sinulta:

  • Aktiivista ja positiivista asennetta työntekoa kohtaan
  • intoa oppia ja kouluttautua ammattilaiseksi työn kautta
  • vuorotyövalmiutta

Tarjoamme pitkän työsuhteen vakavaraisessa ja arvostetussa yrityksessä moderneissa tuotantotiloissa hyvien työkaverien ympäröimänä. Lisäksi työsuhde-etuihin kuuluu työterveyshuolto ja herkullista kotiruokaa tarjoava ruokala. Tuotantotiloihin on myös hyvät kulkuyhteydet, sillä ne sijaitsevat vain kilometrin päässä Toijalan juna-asemalta.

Tutustu työskentelyyn TKM TTT:llä tarkemmin täältä: https://youtu.be/kI1JFRvUGEs

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö ja kiinnostuit, niin haethan paikkaa pikaisesti oheisen linkin kautta. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan kevään 2018 aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Tanhua-Tyrkkö, 043 824 3626, janne.tanhua-tyrkko@barona.fi.

Edellytykset työnsaannille: Oppimishalu