(Poistunut julkaisusta)

Henkilöitä koulutettavaksi teollisuuteen
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2018

Haemme hyvän ja motivoituneen asenteen omaavia henkilöitä koulutettavaksi työn ohessa hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitsevalle kansainväliselle yritykselle teollisuuden tuotantotehtäviin. Hakemamme henkilö omaa halun opetella itselleen uusia ja monipuolisia taitoja teollisuuden tuotannon tehtävissä ja valmiuden työskennellä 2- ja/tai 3-vuorotyössä. Katsomme ammatillisen koulutuksen eduksi, mutta tärkeintä on asenne!

Haemme uraansa aloittelevia ja kokeneempia tuotantotyöntekijöitä koulutettaviksi isolle kansainväliselle yritykselle monipuolisiin tuotantotehtäviin. Työtehtävät vaihtelevat mekaniikan ja metallialan peruskokoonpanotöistä aina haastavampien kokonaisuuksien kokoonpanotehtäviin konepajateollisuudessa.

Toivomme hakijoilta työtä pelkäämätöntä positiivista asennetta ja työelämän pelisääntöjen tuntemusta sekä mahdollisuutta tehdä vuorotöitä ja sitoutua pidempiaikaisiin työsuhteisiin. Katsomme ammatillisen tehtäviä tukevan koulutuksen kuten kone- ja metallialan tai aiemman kokemuksen kokoonpanotehtävistä eduksi.

Koulutustakin tärkeämpänä arvostamme, että olet positiivisen ja aktiivisen asenteen omaava motivoitunut henkilö, jolla on aito halu oppia teollisuuden tuotannon ammattilaiseksi, hae paikkaa välittömästi. Opastus työtehtäviin tapahtuu suomen kielellä.

Tarjoamme hakijoille mahdollisuuden työskennellä vakavaraisessa yrityksessä, joissa arvostetaan oppimiskykyä, halua opetella uusia tehtäviä ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Kokeneille henkilöille tarjoamme mahdollisuuden jatkaa jo hankittujen taitojen kehittämistä kilpailukykyisellä palkalla.

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa heti, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi.