Henkilöitä koulutettavaksi kokoonpanijoiksi
Barona Teollisuus Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021

Oletko näppärä käsistäsi ja pidätkö tarkkuutta vaativan työn tekemisestä? Etsimme ympäri nyt Keravan ja Tuusulan alueella henkilöitä koulutettavaksi tuotannon kokoonpanotehtäviin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään tarkkuutta ja huolellisuutta vaativissa kokoonpanotehtävissä siisteissä ja moderneissa tuotantotiloissa. Pääset kauttamme haastamaan itsesi uuden alan oppimisessa tai kehittämään jo olemassa olevaa osaamistasi vastaavanlaisista tehtävistä.

Etsimme etenkin Tuusulan ja Keravan alueella sijaitseville asiakkaillemme työntekijöitä kokoonpanotehtäviin. Tehtävään valituksi tuleminen edellyttää ennen kaikkea reipasta asennetta ja kykyä oppia uutta. Aikaisempi kokemus tuotannon kokoonpanotehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Kokoonpanotehtävissä tarvittavaa sorminäppäryyttä sinulle on voinut kertyä myös esimerkiksi harrastusten kautta, joissa kokoat laitteita tai käytät erilaisia työkaluja.

Työskentelet kauttamme kokoaikaisessa määräaikaisessa työsuhteessa 2-vuorotyössä. Toivomme sinulta mahdollisuutta sitoutua töihin ainakin kolmeksi kuukaudeksi. Hyvin työssään pärjäävillä on mahdollisuus myös pidempikestoiseen työsuhteeseen.

Kun työllistyt Baronalle, saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksesi meille välittömästi. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja täytämme avoimet paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Anneli Mäki, anneli.maki@barona.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1510126
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kerava, Tuusula, Järvenpää